ΑΛΑΛΟΥΜ… Λεωφορειακές γραμμές προς σταθμό μετρό «Άλιμος»




Με την λειτουργία των νέων σταθμών του Μετρό ανακοινώθηκαν και οι νέες λεωφορειακές γραμμές που θα εξυπηρετούν τους δημότες. Δεν χρειάζεται να είναι κανένας ειδικός για να διαπιστώσει ότι οι διαμαρτυρίες της αντιπολίτευσης είναι τουλάχιστον δικαιολογημένες. Ο προβληματισμός του Νίκου Τσαμπαρλή  για τις «κυκλικές» διαδρομές επαληθεύεται με τον πιο σαφή τρόπο στην γραμμή 101, την μόνη που πάει στον σταθμό «Αλιμος»!

Η γραμμή 101 “ΕΛΛΗΝΙΚΟ–ΑΛΙΜΟΣ” –θεωρητικά- εξυπηρετεί τοπικές μετακινήσεις στις περιοχές Ελληνικού και Αλίμου και παράλληλα συνδέει συγκοινωνιακά τις παραπάνω περιοχές με τον σταθμό μετρό «Άλιμος». Η αφετηρία της γραμμής παραμένει στην οδό Θράκης και η νέα διαδρομή της πραγματοποιείται μέσω των οδών: Θράκης, Πλαπούτα, Ιασωνίδου, Ριζούντος, Καισαρείας, Γερουλάνου, Βουλιαγμένης, Δωδεκανήσου, Ησιόδου, Ιωνίας, Θεομήτορος, Καλαμακίου, Ποσειδώνος, Αλίμου, Κυθηρίων, Ιωνίας, Ησιόδου, Δωδεκανήσου, Βουλιαγμένης, Γερουλάνου, Αβέρωφ, Κρώμνης, Τριπόλεως, Ιασωνίδου, Γούναρη, Θράκης, Ελ. Βενιζέλου, Τριπόλεως, Θράκης.
Κύριε Δήμαρχε, πέστε στους κατοίκους π.χ. της περιοχής Κυθηρίων που θα χρησιμοποιούν την γραμμή αυτή, πόση ώρα θα ταξιδεύουν; Με τα πόδια θα πάνε πιο γρήγορα!
Για τις άλλες γραμμές ούτε λόγος. Το 141 πάει στην Δάφνη και το 142 στον σταθμό «Αργυρούπολη»
Για τον εμπνευστή αυτής της συγκοινωνιακής λύσης ο Άλιμος τελειώνει στην λεωφόρο Καλαμακίου. Από εκεί και έως το Φάληρο οι δημότες ας ξεχάσουν το μετρο!
Ο χάρτης του ΟΑΣΑ ένα μας λέει. Όταν έγινε ο σχεδιασμός για τον Άλιμο ο Άλιμος ή απουσίαζε ή κοιμόταν …

(alimos.com)

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.