Οι Γίγαντες Παλαιού Φάληρου στην κορυφή του Τουρνουά Softball (ΕΙΚΟΝΕΣ)




 

Με το χρυσό μετάλλιο στο στήθος και με το κύπελλο του πρωταθλητή στα χέρια βρέθηκαν οι Γίγαντες μετά από δύο παιχνίδια που έπαιξαν απέναντι στις Φραουλίνες και τις Tigers.
Οι δύο νίκες σημειώθηκαν κατά τη διάρκεια του Τουρνουά Softball που διοργάνωσε το 12ο Δημοτικό Σχολείο Παλαιού Φαλήρου, το οποίο τα είχε όλα: Τέλεια μουσική και εκφωνητές, γεγονός που έκανε τα παιχνίδια να φαίνονται ακόμη καλύτερα, τρεις εκπληκτικές συναντήσεις ανάμεσα στις Tigers και τις Φραουλίνες, τους Γίγαντες και τις Tigers και τέλος τους Γίγαντες και τις Φραουλίνες
.
Στην ποικιλία συνεισέφερε και ο καιρός ο οποίος αρχικά ήταν μια χαρά, κατά τη διάρκεια όμως το δεύτερου παιχνιδιού άρχισε να βρέχει. Η δράση όμως στο γήπεδο δεν σταμάτησε ούτε υπό βροχή. Όλοι οι παίκτες και οι παίκτριες αδιαφόρησαν για το νερό που κάποιες στιγμές έπεφτε έντονα και συνέχισαν με αμείωτη ένταση να παίζουν. Γρήγορα όμως η βροχή σταμάτησε κι έτσι ο τελικός ανάμεσα στις Φραουλίνες και τους Γίγαντες διεξήχθη χωρίς κανένα πρόβλημα.Η ομάδα μας λοιπόν ήταν εκπληκτική. Με σταθερότητα στην άμυνα, με πολύ καλές πάσες από το Infield προς την πρώτη βάση, αλλά και από το Outfield που έπιασε και δύσκολα flys,  με ένα εκπλητικό double play στο οποίο σημειώθηκαν τα δύο τελευταία out του Τουρνουά και με πολύ καλά χτυπήματα στο ρόπαλο, η ομάδα μας προηγήθηκε και στα δύο παιχνίδια που έδωσε και δεν έχασε ποτέ την πρωτοκαθεδρία.

Στο τέλος του τουρνουά όλοι οι παίκτες και οι παίκτριες πήραν μετάλια και βραβεία και η βραδιά ολοκληρώθηκε με πολλά ΟΛΕ, καθώς και με τη ρυθμική επανάληψη:

ΓΙ-ΓΑ-ΝΤΕΣ!!!

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.