5ο Φεστιβάλ Γυμναστικής Ελληνικό – Αργυρούπολη 2013 (ΕΙΚΟΝΕΣ)




Δελτίο Τύπου:

Η συνδιοργάνωση του ΟΝΑ Δήμου Ελληνικού – Αργυρούπολης, του Αθλητικού Ομίλου «ΠΑΛΜΟΣ», του Α.Π.Σ. «ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΡΥΘΜΟΣ» και του Δ.Α.Σ. που σκοπό έχει να τονίσει τη συνεργασία και τη συνύπαρξη του μαζικού και του σωματειακού αθλητισμού στέφθηκε για άλλη μια χρονιά με απόλυτη επιτυχία.

Το σκηνικό φιλοτεχνήθηκε και στήθηκε από υπαλλήλους του Οργανισμού και εθελοντές των συλλόγων που συμμετείχαν στην διοργάνωση με μεράκι και πολύ προσωπική εργασία.

Οι 1200 αθλητές και αθλήτριες των συλλόγων, των αθλητικών οργανισμών των ιδιωτικών εκπαιδευτηρίων και σχολών χορού που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Οργανισμού ήταν παραπάνω και από τις πιο τολμηρές μας προσδοκίες.

Μεγάλη ήταν και η συμμετοχή των θεατών που παρακολούθησαν με αμείωτο το ενδιαφέρον όλα τα προγράμματα από νωρίς το πρωί μέχρι αργά το απόγευμα του Σαββάτου.

Το πρόγραμμα τηρήθηκε κατά γράμμα και έτσι κάθε όμιλος είχε τον απαραίτητο χρόνο να προετοιμαστεί και να εκτελέσει το πρόγραμμά του χωρίς καθυστέρηση.

Τα 66 προγράμματα που παρουσιάστηκαν ήταν άψογα εκτελεσμένα, ευφάνταστα από πλευράς μουσικής και ένδυσης και καταχειροκροτήθηκαν και από τον πιο απαιτητικό θεατή. Κάποια μάλιστα από αυτά έχουν επιλεγεί να εκπροσωπήσουν την χώρα μας σε διεθνείς διοργανώσεις στο εξωτερικό και είμαστε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι που είχαμε την ευκαιρία να τα δούμε από κοντά. Τα αναμνηστικά διπλώματα συμμετοχής που μοιράστηκαν σε όλους τους αθλητές και οι τιμητικές πλακέτες στους προπονητές και τους ήταν ένα ελάχιστο δείγμα τιμής για την συμμετοχή τους.

Ο αντιπρόεδρος του ΟΝΑ του Δήμου ευχαρίστησε όλο το προσωπικό του Οργανισμού καθώς και τους συλλόγους που με πολύ προσωπική δουλειά συνέβαλαν τα μέγιστα για την υλοποίηση της.

Ευχαρίστησε επίσης όλους τους παρευρισκόμενους για την ανταπόκρισή τους στο κάλεσμα της γιορτής του αθλητισμού για πέμπτη χρονιά σε μια εκδήλωση θεσμό πλέον για την πόλη μας.

Πολλά ευχαριστώ σε όλους όσους τίμησαν τη γιορτή από πλευράς δημοτικής αρχής, τους παλαιούς και νέους συμμετέχοντες, και όλους όσους συνέβαλαν στην επιτυχία του 5ου Φεστιβάλ.

Τον κύριο Βασίλη Μαστρογιαννόπουλο που επωμίστηκε το δύσκολο έργο του εκφωνητή για πέμπτη συνεχή χρονιά και παρουσίασε όλους τους συμμετέχοντες με τον δικό του ξεχωριστό τρόπο τον ευχαριστούμε διπλά, παραμένουμε υπόχρεοι και ευελπιστούμε κάποια στιγμή να ανταποδώσουμε.

Με την ευχή να είμαστε και του χρόνου όλοι πάλι μαζί και την δέσμευση κάθε φορά να προσπαθούμε και να αγωνιζόμαστε για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα με ότι μέσα διαθέτουμε αποχαιρετούμε την φετινή αθλητική χρονιά 2012 – 2013.

Σημείωση: Οι φωτογραφίες της εκδήλωσης είναι μια ευγενική προσφορά των μαθητών του εργαστηρίου φωτογραφίας του Δήμου μας.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.