Πόλο: Η Βουλιαγμένη κέρδισε τον Ολυμπιακό




Πόλο: Η Βουλιαγμένη κέρδισε τον Ολυμπιακό

 Με ψυχή πρωταθλήτριας, η Βουλιαγμένη «έσπασε» το πλεονέκτημα έδρας του Ολυμπιακού και υποχρεώνοντάς τον στην πρώτη εφετινή ήττα του στις εγχώριες διοργανώσεις, έκανε το πρώτο βήμα για την κατάκτηση του τίτλου στην Α1 πόλο των ανδρών.

Οι «μπέμπηδες» επιβλήθηκαν 7-5 των «ερυθρολεύκων» στο κολυμβητήριο του Πειραιά, στον πρώτο αγώνα της σειράς των τελικών, και θέλουν άλλες δύο νίκες για να υπερασπιστούν το «στέμμα» που κατέκτησαν πέρυσι. Ο δεύτερος τελικός θα διεξαχθεί το Σάββατο (19:00) στο κολυμβητήριο του Λαιμού.Τα οκτάλεπτα: 0-3, 1-3, 2-0, 2-1Ολυμπιακός (Βλάχος): Μάγιαρακ 3, Φουντούλης 1.

Βουλιαγμένη (Λοράντος): Γούνας 3, Βλαχόπουλος 2, Τίγκας 1, Μυλωνάκης 1.

Βήμα Ευρώπης για τη Χίο

Το πρώτο βήμα για την τρίτη θέση που δίνει το εισιτήριο για το champions league έκανε ο ΝΟ Χίου που επικράτησε με 10-7 του ΝΟ Αργοστολίου στο Ιωνικό κολυμβητήριο.

Ο δεύτερος αγώνας θα γίνει την Πέμπτη (9/5, 16.30) στο Ιωνικό κολυμβητήριο και πάλι αλλά αυτή την φορά θα είναι γηπεδούχος ο ΝΟ Αργοστολίου.

Σε περίπτωση νίκης το ΝΟ Χίου, οι Χιώτες θα πάρουν απευθείας την τρίτη θέση και το εισιτήριο για το champions league, ενώ με νίκη του ΝΟ Αργοστολίου, θα υπάρξει και τρίτος τελικός για να κριθεί ποια ομάδα θα κατακτήσει την τρίτη θέση.

Τα οκτάλεπτα: 3-2, 2-1, 3-2, 2-2.

ΝΟ Χίου (Γιώργος Μπελέγρης): Καραμπέτσος, Σαρρής, Μιμίδης 1, Κατσουλάκης 2, Κόχειλας Ι.. Θεοδωρόπουλος 1, Κανδιόγλου 1, Βιτέλας 2, Ντούλος 2, Φουντούλης Γιώρ. Δεβές, Γαβαλάς Ι., Μισεντζής, Σωτηράκης, Χατζηκυριακάκης 1.

ΝΟ Αργοστολίου (Θόδωρος Ανδρεάκος): Πλατίδης, Μητρόπουλος 1, Στελάτος, Σαλάχας 2, Παπαδόπουλος, Δουδέσης Ε. 2, Δουδέσης Π., Μπουρνάζος 1, Χαραλαμπόπουλος 1, Ντότσικας.

(tovima.gr)

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.