Για 3η συνεχόμενη χρονιά αθλητής του ΝΑΟΒ στην Εθνική Ομάδα Ιστιοπλοΐας




(naov.gr)

Συνεχίστηκαν οι επιτυχημένες εμφανίσεις της αγωνιστικής ομάδας Optimist του Ν.Α.Ο.Βούλας και στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα που διεξήχθη 7 – 11 Μαΐου στην Κατερίνη.

Συγκεκριμένα, ο αθλητής μας Τέλης Αθανασόπουλος κατέλαβε τη 2η θέση στη γενική κατάταξη ενώ ταυτόχρονα πέτυχε τη παραμονή του στη Εθνική Ομάδα και θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα 15-26 Ιουλίου στη Riva del Garda στην Ιταλία.

Οι μέτριοι άνεμοι σε συνδιασμό με το ισχυρό ρεύμα και τη βροχή, κατάστησαν πολύ δύσκολη την προσπάθεια των 163 αθλητών από 47 Ομίλους. Ο ανταγωνισμός ήταν πολύ υψηλός και μέχρι την τελευταία ιστιοδρομία υπήρχαν πολλές ανατροπές και δυνατές μάχες για την τελική κατάταξη.

Η ομάδα της Βούλας κατέβαλε υπερπροσπάθεια και παρά τις ατυχίες που είχε, κατάφερε να καταλάβει μία από τις 8 πρώτες θέσεις στη κατάταξη των ομάδων και να εξασφαλίσει τη συμμετοχή της και στο Πανελλήνιο Ομαδικό Πρωτάθλημα.

Η αγωνιστική εμφάνιση της ομάδας του Ν.Α.Ο.Β. κρίνεται απόλυτα επιτυχημένη μετά από την πολύμηνη και σκληρή προετοιμασία υπό την καθοδήγηση του έμπειρου προπονητή μας Ζαννέτου Μαλατέστα και ανταμείφθηκε με τις παρακάτω θέσεις: Χρυσός στόλος, 2η θέση ο Τέλης Αθανασόπουλος, 13η θέση ο Κωνσταντίνος Χουσιάδας, 24η θέση η Χρύσα Μαρίνου και 74η θέση ο Αριστείδης Παρδαλός ενώ στον Αργυρό στόλο συμμετείχε η Αθηνά Τερζόγλου που κατετάγη 64η μετά από την ατυχία που είχε με τον τραυματισμό της κατά την προετοιμασία, μια μέρα πριν την έναρξη των αγώνων.

Τέλος, να σημειώσουμε ότι η φιλοξενία από το Ναυτικό Όμιλο Κατερίνης ήταν εξαιρετική και πραγματοποιήθηκε ένα από τα καλύτερα Πανελλήνια Πρωταθλήματα των τελευταίων ετών.

 

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.