Θύελλα Αγίου Δημητρίου – Παλαιό Φάληρο 1-2




Tης Σοφίας Τσιρώνη (imaginistes.com)

Οριστικό αντίο είπε η Θύελλα Αγίου Δημητρίου στην Α’ ΕΠΣΑ και από τη νέα σεζόν θα αγωνίζεται στην Β’ κατηγορία. Οι Μπραχαμιώτες έκλεισαν με ήττα τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις καθώς το Παλαιό Φάληρο με γκολ στο 89’ πήρε τη νίκη. Η νίκη του Φαλήρου όμως δεν ήταν αρκετή για να τους κρατήσει στην κατηγορία και θα ακολουθήσει την ίδια μοίρα με τους «κυανόλευκους».

Στο αγωνιστικό κομμάτι η Θύελλα προηγήθηκε με πλασέ του Ευαγγελόπουλου στο 25’. Η χαρά όμως στο «στρατόπεδο» των γηπεδούχων δεν κράτησε πολύ καθώς στο 33’ ο Τζάμος ευστόχησε στο πέναλτι, που δόθηκε ύστερα από το χέρι του Ραζακιά και ισοφάρισε.

Η μεγάλη ευκαιρία της Θύελλας να γυρίσει το παιχνίδι ήρθε στο 70’, όταν οι Μπραχαμιώτες κέρδισαν πέναλτι, όμως ο Τσακόγιωργας δεν μπόρεσε να νικήσει τον Αντζουλάκο που το απέκρουσε.

Οι φιλοξενούμενοι εκμεταλλευόμενοι αυτό το λάθος, βρήκαν την ευκαιρία να σκοράρουν στο 89’ και δεν την άφησαν να πάει χαμένη. Ο Χρήστου, βρέθηκε λίγο έξω από τη μεγάλη περιοχή, έκανε το σουτ και έγραψε το τελικό 1-2 για το Παλαιό Φάληρο.

Η Θύελλα Αγίου Δημητρίου ήρθε αντιμέτωπη με τον χειρότερο εφιάλτη της ενώ τη νέα χρονιά θα πρέπει να μάθει να ζει εκεί. Στη νέα χρονιά οι στόχοι θα είναι ίδιοι και η «νέα» Θύελλα ελπίζει να σηκώσει ανεμοστρόβιλο.

ΘΥΕΛΛΑ ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ: Βένιος, Χυτήρης (46’ Κελεκίδης), Ζούλιας, Σιαδήμας, Ευαγγελόπουλος, Μουχαμέτι, Γεωργίου, Λάλας, Ραζακιάς, Τσακόγιωργας (79’ Λίποβ), Κωνσταντίνου (63’ Τζεμόπουλος).

ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ: Αντζουλάκος, Ραφτόπουλος, Σακκάς, Νικηφοράκης (65’ λ.τρ Δεγαΐτης), Χρήστου, Μαστρογιάννης, Κωνσταντινίδης.

Αποτελέσματα (30η αγ): Αγία Ελεούσα- Φωστήρας Ηλιούπολης 3-1, Ηλιούπολη- Αστέρας 2004 1-1, Θύελλα Αγίου Δημητρίου- Παλαιό Φάληρο 1-2, Μελίσσια- Χαραυγιακός 1-1, Αγία Παρασκευή- Γαλάτσι 1-1, Αστέρας Ζωγράφου-Ολυμπιακός Λιοσίων 1-3, Άγιοι Ανάργυροι- Ελπίδα Αγίων Αναργύρων 2-1, Σούρμενα- Ηράκλειο 0-0.

Βαθμολογία: Χαραυγιακός 64, Αγία Παρασκευή 57, Ηλιούπολη 53, Ηράκλειο 50, Άγιοι Ανάργυροι 47, Ελπίδα Αγίων Αναργύρων 46, Σούρμενα 41, Φωστήρας Ηλιούπολης 39, Ολυμπιακός Λιοσίων 39, Αστέρας 2004 37, Μελίσσια 36, Αγία Ελεούσα 36, Παλαιό Φάληρο 34, Θύελλα Αγίου Δημητρίου 30, ΠΑΣ Γαλάτσι 29, Αστέρας Ζωγράφου 18.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.