Δεν τα βρίσκει με τους «αγίους» Άγιοι Ανάργυροι – Θύελλα 0-1




 

 

Της Σοφίας Τσιρώνη (http://imaginistes.com)

 Οι «άγιοι» δεν είναι τα ατού της Θύελλας που γνώρισε την ήττα στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τους Αγίους Αναργύρους με 1-0, στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής της Α’ ΕΠΣΑ.

Δυναμικό ξεκίνημα για την Θύελλα στο ντέρμπι με καλοχτυπημένο φάουλ στη καρδιά της άμυνας των Αγίων από τον Σιδηρόπουλο αλλά δυστυχώς κανένας παίκτης δεν μπόρεσε να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα. Συνεχόμενη πίεση αποφέρει τη μεγαλύτερη ευκαιρία του ματς…

Μετά από σωστές εναλλαγές της μπάλας από την άμυνα, φτάνει στη δεξιά πτέρυγα με τον Ευαγγελόπουλο να σεντράρει παράλληλα στον Παναγιωτάκη, το κοντρολάρισμά του φτάνει «φάτσα» με τον αντίπαλο τερματοφύλακα στο ύψος του πέναλτυ και επιλέγει τελείωμα με γυριστό σουτ, με την μπάλα να καταλήγει άουτ!

Πολλές κερδισμένες μονομαχίες από τους παίχτες της Θύελλας που κρατούν τη μπάλα ψηλά στα καρέ των Αγίων, οι οποίοι προσπαθούν να χτυπήσουν στις αντεπιθέσεις.

Μεγάλη ευκαιρία για τους φιλοξενούμενους στο 42’, με τον Παπανικολάου, μετά από συνεχόμενες κόντρες να βρίσκεται σε πλεονεκτική θέση σουτάροντας με το αριστερό προς την αριστερή γωνία του Γιαννόπουλου, με την μπάλα να περνάει δίπλα από τα δοκάρια. Το ημίχρονο κλείνει χωρίς κάποιο τέρμα από τις δύο ομάδες,  με την Θύελλα να κρατάει με σχετική ευκολία το σκορ.

Στο δεύτερο ημίχρονο το παιχνίδι ξεκινά με πολύ δυνατή την αντίπαλη ομάδα, σωστή κυκλοφορία της μπάλας και πολλά αμυντικά προβλήματα για την Θύελλα, η οποία περιορίζεται σε παθητικό ρόλο.

Ωστόσο οι Μπραχαμιώτες φτάνουν πάλι κοντά στο γκολ, με κλέψιμο του Γεωργίου στο χώρο του κέντρου, που «απλώνει» το παιχνίδι στον πολύ κινητικό Παναγιωτάκη στην αριστερή πλευρά. Ο τελευταίος σεντράρει παράλληλα και πριν το πόδι του Κωνσταντίνου απομακρύνει, με τον τερματοφύλακα να βρίσκεται στο σημείο του πέναλτυ, ο Γεωργίου παίρνει το «ριμπάουντ» και σουτάρει σε δεύτερο χρόνο. Και ενώ η μπάλα θα κατέληγε στα δίχτυα, ο αντίπαλος αμυντικός ανακόπτει την πορεία της και την στέλνει σε κόρνερ!

Οι Άγιοι Ανάργυροι εκμεταλλεύτηκαν τις πολλές αβίαστες λάθος πάσες και τα «χαζά» φάουλ της Θύελλας, και έκαναν το 1-0 στο 65’ έπειτα από ένα στημένο φάουλ. Η εκτέλεση από τον Μαχαίρα, πρώτη κερδισμένη κεφαλιά από τον Μυστρίδη, γύρισμα στα «τυφλά» του Καλογριά και ο Μακρόπουλος σχεδόν πάνω στη γραμμή του τέρματος πετυχαίνει το πιο εύκολο γκολ της καριέρας του.

Αν και απέμενε μισή ώρα παιχνιδιού η Θύελλα εμφάνισε και πάλι αυτή την αδυναμία όταν δέχεται πρώτη γκολ και δεν απείλησε ουσιαστικά την αντίπαλη ομάδα ενώ το σφύριγμα της λήξης απέφερε άλλη μια ήττα. Αν και το κλίμα θα είναι για άλλη μια εβδομάδα βαρύ, υπάρχει η πίστη των ποδοσφαιριστών, του προπονητή και της διοίκησης, ότι σύντομα η ομάδα θα φτάσει στη βαθμολογική θέση που της αξίζει. Το εύκολο είναι να τα παρατήσεις, αλλά στα δύσκολα φαίνονται οι άντρες και οι μάγκες! Μακάρι αύριο να ήταν Κυριακή και να παίζανε το επόμενο εντός έδρας παιχνίδι, στο οποίο η νίκη είναι μονόδρομος!

Διακριθέντες για την Θύελλα ήταν οι Γιαννόπουλος, Γεωργίου, Παναγιωτάκης και Ζούλιας αλλά μεγάλη ήταν και η απουσία του Λάκη Στρατή λόγω της κόκκινης κάρτας στον αγώνα με τα Σούρμενα.

Οι Άγιοι Ανάργυροι, κράτησαν το αήττητο στην έδρα τους ενώ αξίζει να σημειωθεί πως στο «σπίτι» τους δεν έχουν δεχθεί κανένα γκολ κάτι που αποδεικνύει πως είναι από τις πιο δυνατές έδρες στο πρωτάθλημα.

ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ: Τριανταφύλλου, Βυζανιάρης, Τομαράς, Μυστρίδης, Μακρόπουλος, Αδαμίδης, Μιχαλάτος (60’ Καλογριάς), Μαχαίρας, Πιτέλης (52’ Φιλιππίδης), Πλεξίδας (85’ Καριατλής), Παπανικολάου.

ΘΥΕΛΛΑ: Γιαννόπουλος, Χυτήρης, Ζούλιας, Κοκότης, Ταχιράι, Μουχαμέτι, Γεωργίου, Ευαγγελόπουλος (61’ Κωνσταντίνου), Κουρτέσης, Παναγιωτάκης, Σιδηρόπουλος.

 

 Αναλυτικά όλα τα αποτελέσματα: Αστέρας Ζωγράφου- Ελπίδα Αγίων Αναργύρων 1-2, Ηράκλειο- Παλαιό Φάληρο 0-1, Σούρμενα- Ηλιούπολη 0-1, Χαραυγιακός- Αστέρας 2004 3-1, ΠΑΣ Γαλάτσι- Φωστήρας Ηλιούπολης 2-1, Άγιοι Ανάργυροι – Θύελλα Αγ. Δημητρίου 1-0, Μελίσσια- Αγία Ελεούσα 0-0, Αγία Παρασκευή- Ολυμπιακός Λιοσίων 2-1.

 Βαθμολογία (μέχρι 8η αγ): Αγία Παρασκευή 20, Αγ. Ανάργυροι 19, Ελπίδα Αγίων Αναργύρων 18, Παλαιό Φάληρο 14, Σούρμενα 14, Ηράκλειο 14, Ηλιούπολη 13, Χαραυγιακός 12, Μελίσσια 9, Ελεούσα 7, Αστέρας 2004 7, ΠΑΣ Γαλάτσι 7, Θύελλα Αγ. Δημητρίου 7, Αστέρας Ζωγράφου 6, Ολυμπιακός Λιοσίων 6, Φωστήρας Ηλιούπολης 5.

 Επόμενη αγωνιστική (9η): Θύελλα Αγίου Δημητρίου- Αστέρας Ζωγράφου, Ελπίδα Αγίων Αναργύρων- Ηράκλειο, Παλαιό Φάληρο- Χαραυγιακός, Αστέρας 2004- ΠΑΣ Γαλάτσι, Ηλιούπολη- Άγιοι Ανάργυροι, Αγ. Ελεούσα- Σούρμενα, Ολυμπιακός Λιοσίων- Μελίσσια, Φωστήρας Ηλιούπολης- Αγία Παρασκευή.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.