Δωρεάν εμβόλια για ανασφάλιστες οικογένειες στον Άλιμο




 

Σας ενημερώνουμε ότι ο Δήμος μας σε συνεργασία με τη Μη Κυβερνητική Οργάνωση “Αποστολή ΑΝΘΡΩΠΟΣ” (υπεύθυνη κα. Υπατία Αναγνωστοπούλου, Αναπληρώτρια Καθηγήτρια Ιατρικής Πανεπιστημίου Αθηνών) εξασφάλισαν τον δωρεάν εμβολιασμό για όλα τα παιδιά, των οποίων οι γονείς είναι ανασφάλιστοι και δεν διαθέτουν πρόσβαση σε υπηρεσίες υγείας.
Ειδικότερα, το πρόγραμμα καλύπτει όλον τον αναγκαίο εμβολιασμό (πλην του BCG για φυματίωση, το οποίο απαιτεί προηγούμενο έλεγχο θερμοαντίδρασης mantoux) και έχει οργανωθεί ως ακολούθως:
● Ο ενδιαφερόμενος γονέας επικοινωνεί με τα Δημοτικά Ιατρεία (τηλέφωνα 2109886947, 2109886950) και κλείνει ραντεβού με τους εθελοντές παιδίατρους κυρίες Αικατερίνη Πανταζή και Μαλαματένια Σοφιά.
● Στη συνέχεια η παιδίατρος εξετάζει το παιδί, ελέγχει το μπλέ βιβλιάριο που προσκομίζει κάθε γονέας και τον ενημερώνει για το πότε θα εμβολιαστεί το παιδί του στα Δημοτικά Ιατρεία και με ποια εμβόλια.
Για κάθε περαιτέρω πληροφορία μπορείτε να επικοινωνείτε με τα Δημοτικά Ιατρεία (Λ. Καλαμακίου 72 και Ερεχθείου, τηλ. 210 9886947). Επισημαίνουμε ότι η πρωτοβουλία αφορά μόνο ανασφάλιστες οικογένειες, οι οποίες δεν έχουν πρόσβαση σε δημόσιες υπηρεσίες υγείας.

Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ & ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ

ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΟΝΔΥΛΗΣ

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.