Xρ. Κορτζίδης: “O Δήμαρχος της λεζάντας”!




Ανακοίνωση παρατάξεων “ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ” και “ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ” Ελληνικού-Αργυρούπολης

Με έκπληξη είδαμε το δελτίο τύπου της δημοτικής αρχής του κ. Χρ. Κορτζίδη διανθισμένο με πλήθος φωτογραφιών του να πληροφορεί για την επίσκεψή του στην ΕΛΛΗΝΙΚΟ Α.Ε συνοδεύοντας τους προέδρους της Ένωσης Ποντίων Σουρμένων και του Συλλόγου Κρητών Ελληνικού, προκειμένου να καταθέσουν την έγγραφή διαμαρτυρία τους προς το εξώδικο που τους έστειλε η ΕΛΛΗΝΙΚΟ Α.Ε.

Ο Δήμαρχος συνοδευόμενος από πλήθος παρατρεχάμενων, αλλά και από φορείς τύπου … «Βλαστού»(!), για τους οποίους αναρωτιόμαστε, τι σχέση έχουν με τους δύο προαναφερόμενους ιστορικούς συλλόγους, εκφωνεί λόγο στην αίθουσα και αποθανατίζεται με πλήθος φωτογραφιών του σε άλλη μία.. «αγωνιστική» του δράση. Μια απλή ενέργεια, όπως η επίσκεψη των δύο συλλόγων στην Ελληνικό ΑΕ για την επίδοση της έγγραφης διαμαρτυρίας τους, μετατρέπεται έτσι σε άλλη μία επικοινωνιακή φιέστα του δημάρχου των φωτογραφιών και της λεζάντας!

Στο σημείο αυτό να ΤΟΝΙΣΤΕΙ ότι οι παρατάξεις μας δεν έλαβαν – όπως επιβάλλεται και θα έπρεπε – καμία σχετική ενημέρωση, ώστε να συνοδέψουν τους δύο προέδρους των Συλλόγων για στήριξη και ενίσχυση της διαμαρτυρίας τους. 

Ουδείς μας ενημέρωσε για την επίσκεψη αυτή, δεδομένου ότι ο δήμαρχος μας θεωρεί περιττούς, απαξιεί πλήρως και συνεχώς το θεσμικό ρόλο της αντιπολίτευσης
, ενώ κρίνει ποιο σημαντική την παρουσία διαφόρων παρατρεχάμενων και συλλογικοτήτων τύπου…. «Βλαστού».

Την προσβλητική και απαξιωτική αυτή συμπεριφορά του δημάρχου προς τις δημοτικές παρατάξεις που εκπροσωπούν μεγάλο μέρος συμπολιτών μας την καταδικάζουμε και την αφήνουμε στην κρίση των δημοτών.

Κανένας δήμαρχος της λεζάντας δεν μπορεί να μας αποκλείσει και να σφετερίζεται για τον εαυτό του τις δίκαιες διεκδικήσεις των δύο Συλλόγων, τις οποίες στηρίζουμε με όλες μας τις δυνάμεις.

Αναρωτιόμαστε, αν όλοι αυτοί που προσκλήθηκαν από τον δήμαρχο, εξαιρούμενης της αντιπολίτευσης, χαίρουν της επικρότησης των δύο σωματείων; Είμαστε βέβαιοι πως, αν τα ιστορικά αυτά σωματεία επιθυμούσαν την παρουσία πλήθους έξω από τα γραφεία της Ελληνικό ΑΕ για υποστήριξη, θα καλούσαν σε πρώτη φάση τα ίδια τα μέλη και τους φίλους τους και δεν θα δεχόντουσαν αυτή την επικοινωνιακή παράκρουση του δημάρχου .

Δηλώνουμε απερίφραστα την πλήρη υποστήριξη μας στις διεκδικήσεις των δύο Συλλόγων και καλούμε την Ελληνικό ΑΕ να πάρει πίσω το απαράδεκτο εξώδικο της και να αφήσει ήσυχα τα δύο σωματεία που επιτελούν πολιτιστικό και ιστορικό έργο στην περιοχή μας. 

Καλούμε επίσης τον δήμαρχο να γίνει λίγο σεμνότερος, γιατί το πλήθος των φωτογραφιών του σ ένα δελτίο τύπου προσωπικής διαφήμισης και προβολής του, δεν προσφέρουν απολύτως τίποτα στον αγώνα και τον στόχο των δύο σωματείων.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΤΟΣ                                             ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΣΑΡΠΑΛΗΣ

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.