Άγιος Δημήτριος – πρόγραμμα εμβολιασμού σε άπορα και ανασφάλιστα παιδιά
Κοινωνική Μέριμνα & ΥγείαΗ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ του Δήμου, στο πλαίσιο της κοινωνικής πολιτικής, που στόχο έχει την προαγωγή της υγείας των κατοίκων, σε συνεργασία με την ΜΚΟ ΑΠΟΣΤΟΛΗ «ΑΝΘΡΩΠΟΣ», θα πραγματοποιήσει εμβολιασμούς σε άπορα και ανασφάλιστα παιδιά.
Έχουν ενημερωθεί οι Διευθυντές των Δημοτικών Σχολείων, Παιδικών σταθμών και νηπιαγωγείων για την ενημέρωση των γονέων και τον εντοπισμό των παιδιών.
Οι εμβολιασμοί θα πραγματοποιηθούν στην Υγειονομική υπηρεσία του Δήμου – Θεσσαλίας 10.
Τηλ.: 2109755794 – 210 9701496 – e-mail: 
[email protected]..
Ήδη, κατά το μήνα Ιούλιο, έχουν πραγματοποιηθεί 8 εμβολιασμοί παιδιών, μετά από συνεργασία με την παιδίατρο κ. Β. Πλαΐνη και την εθελοντική ομάδα της ΜΚΟ «ΑΝΘΡΩΠΟΣ» με επικεφαλής την κ. Υπατία Δούση – Αναγνωστοπούλου, αναπληρώτρια καθηγήτρια ιατρικής σχολής.

 

 

Πρόγραμμα εμβολιασμού Η αστική μη κερδοσκοπική εταιρία Αποστολή «ΑΝΘΡΩΠΟΣ»(Mission “ANTHROPOS”), που επιδιώκει κοινωφελή σκοπό, είναι μία Ελληνική Οργάνωση     με ανεξάρτητη ανθρωπιστική  δράση.
Σκοπός της είναι η δωρεάν προσφορά ιατρικής βοήθειας σε άτομα ή πληθυσμούς που έχουν ανάγκη σε οποιοδήποτε σημείο του κόσμου, χωρίς καμία φυλετική, πολιτική, θρησκευτική ή άλλου είδους διάκριση.
Ο παραπάνω σκοπός επιτυγχάνεται κυρίως μέσω της διοργάνωσης, χρηματοδότησης, υποστήριξης και εν γένει διευκόλυνσης ιατρικών αποστολών σχεδιασμένων με βάση τις τοπικές ανάγκες, σε διάφορα σημεία της γης.
Η ανιδιοτελής αυτή συνδρομή στηρίζεται στην εθελοντική και άνευ ανταλλάγματος παροχή επιστημονικών υπηρεσιών από ιατρούς, νοσηλευτές και εξειδικευμένο παραϊατρικό προσωπικό και άλλους επιστήμονες και επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται στο χώρο της Υγείας ή υποστηρίζουν αυτόν με κάθε τρόπο.     

   
Άλιμος: Μια όμορφη πόλη με όμορφους ανθρώπους – Aπολογισμός έργου 2014 – 2023

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.