Ζητήματα-φωτιά στην αποψινή συνεδρίαση του Δ.Σ. Γλυφάδας
H απόφαση για την πρόσληψη προσωπικού με σύμβαση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Αορίστου Χρόνου για την αντιμετώπιση κατεπειγουσών εποχικών αναγκών διάρκειας δύο (2) μηνών, η αναμόρφωση προϋπολογισμού του ΝΠΔΔ με την ονομασία «Κοινωνική, Αθλητική και Πολιτιστική Παρέμβαση Δήμου Γλυφάδας» με διακριτικό τίτλο «ΚΑΠΠΑ» , οικ. έτους 2012 και η αντικατάσταση της εκλιπούσης δημοτικής συμβούλου Φρειδερίκης Μαλάμη στο Δ.Σ. του ΝΠΔΔ με την ονομασία «Κοινωνική, Αθλητική και Πολιτιστική Παρέμβαση Δήμου Γλυφάδας», θα είναι μεταξύ των θεμάτων που θα συζητηθούν κατά τη σημερινή τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Γλυφάδας.

Στη συνεδρίαση, η οποία θα πραγματοποιηθεί σήμερα στις 8.00 μ.μ. στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημαρχιακού Μεγάρου του Δήμου στην οδό Άλσους 15, θα γίνει συζήτηση και περί της έκθεσης εσόδων – εξόδων 1ου τριμήνου για τον έλεγχο υλοποίησης του Προϋπολογισμού οικ. έτους 2012, θα αποφασιστεί η παραχώρηση χρήσης των Αθλητικών Εγκαταστάσεων του Δ.Α.Κ. σε συλλόγους για διάφορες εκδηλώσεις και η έγκριση του 2ου ΑΠΕ (τακτοποιητικός) του έργου «Διαπλάτυνση τμημάτων οδού Αγ.Νεκταρίου» (αρ.μελ. 53/2010).

Επίσης πρόκειται να ληφθεί απόφαση για την επιχορήγηση της Ένωσης Κρητών Γλυφάδας για την εκδήλωση με τίτλο «Στους δρόμους του Διονύσου», για την επιστροφή χρημάτων που καταβλήθηκαν αχρεώστητα, τη χορήγηση άδειας τομής οδοστρώματος, ενώ θα συζητηθούν και το αίτημα του κ. Πολυχρόνη Εμμανουήλ για παραχώρηση χώρου στην κεντρική πλατεία Βάσως Κατράκη και η τοποθέτηση απαγορευτικών πινακίδων Ρ40 για στάθμευση επί της οδού Ανθέων.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.