Σήμερα στις 8 το βράδυ τα εγκαίνια της κεντρικής πλατείας της Ηλιούπολης
Από τις 15/6 έως τις 15/7, κάθε Παρασκευή, 34 μαγαζιά γύρω από την κεντρική πλατεία, θα κάνουν εκπτώσεις και ελκυστικές προσφορές στα είδη και τις υπηρεσίες τους, δίνοντας τη δυνατότητα στους κατοίκους της Ηλιούπολης, αλλά και άλλων περιοχών, να κάνουν τις αγορές τους ή να απολαύσουν τις υπηρεσίες τους σε ιδιαίτερα προσιτές τιμές.

Κατά τη διάρκεια της βραδιάς των εγκαινίων, η Φιλαρμονική του Δήμου θα μας χαρίσει αγαπημένες μελωδίες, ζογκλέρ και animateurs θα διασκεδάσουν μικρούς και μεγάλους, και θα γευτούμε τα κεράσματα των café, που συμμετέχουν στην εκδήλωση, και της Pizza Fun.

Την ίδια βραδιά θα γίνει και η έναρξη της Ετήσιας Έκθεσης Βιβλίου, με τη συμμετοχή των βιβλιοπωλών της πόλης μας, που όπως κάθε χρόνο, θα μας προτείνουν πολλούς νέους και παλιούς τίτλους βιβλίων και θα μας παρουσιάσουν αγαπημένους συγγραφείς. Την Έκθεση Βιβλίου θα συνοδεύσουν επί ένα δεκαήμερο πλούσιες εκδηλώσεις, ενώ μετά το πέρας της Έκθεσης θα ακολουθήσει η ετήσια Έκθεση των Εικαστικών Εργαστηριών του Δήμου, κατά τη διάρκεια της οποίας θα απολαύσουμε την πολύ ενδιαφέρουσα δουλειά των φίλων που συμμετείχαν σ’ αυτά.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.