«Αχ, αυτά τα φαντάσματα» από τη θεατρική ομάδα του 5ου Λυκείου Γλυφάδας




Το παγκοσμίως γνωστό θεατρικό έργο του Εντουάρντο Ντε Φιλίππο «Αχ, αυτά τα φαντάσματα» ανεβάζει την προσεχή Παρασκευή 5 Απριλίου και την Κυριακή 7 Απριλίου στο Δημοτικό Κινηματοθέατρο «Μελίνα Μερκούρη» η θεατρική ομάδα του 5ου Λυκείου της πόλης, υπό την αιγίδα του Δήμου Γλυφάδας.

Πρόκειται για μία συγκινητική κωμωδία, στην οποία εκφράζεται η απελπισμένη ανάγκη του ανθρώπου να επικοινωνήσει με το διπλανό του. Οι ήρωες χάνουν -μέσα στην καθημερινότητά τους- την ταυτότητά τους, καθώς πιστεύουν πως το χρήμα αποτελεί τη «μία» και μοναδική λύση. Το «Αχ, αυτά τα φαντάσματα», αποτελεί μια παράδοξη συγκλονιστική κωμωδία, καθώς το δίπολο της ηθογραφίας ακραίων κωμικών καταστάσεων και των τραγικών αδιεξόδων της καθημερινότητας βρίσκονται σε συνεχή ανταγωνισμό.

Έτσι, όμως δεν είναι και η ζωή;

«Οι προσπάθειες αυτές των μαθητών, με την αμέριστη στήριξη των εκπαιδευτικών και των συλλόγων γονέων, μας συγκινούν βαθειά και μας κάνουν υπερήφανους. Στηρίζουμε με όλη μας την καρδιά αυτές τις δραστηριότητες, μέσα από τις οποίες αναδεικνύονται τα ταλέντα των παιδιών μας και ενισχύεται η αγάπη τους για τον Πολιτισμό. Μπράβο και πάλι μπράβο», τονίζει ο Δήμαρχος Γλυφάδας Γιώργος Παπανικολάου.



Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.