Άλιμος – Καρδίτσα: Δύο σχολεία μία αγκαλιά




Στην Καρδίτσα βρέθηκαν την Παρασκευή (5/4) μαθητές και μαθήτριες του 2ου ΓΕΛ Αλίμου και συναντήθηκαν με τα παιδιά του 5ου ΓΕΛ της πόλης. Τα δύο σχολεία έχουν αδελφοποιηθεί, μετά τις πλημμύρες που έπληξαν πέρυσι τη Θεσσαλία και προξένησαν τεράστιες καταστροφές.

Ο σύλλογος γονέων και κηδεμόνων του 5ου ΓΕΛ Αλίμου συγκέντρωσε υλικοτεχνικό και αθλητικό υλικό το οποίο παραδόθηκε στο σχολείο της Καρδίτσας.

Δείτε τι αναφέρει για τη συγκινητική συνάντηση η πρόεδρος Μαρία Σμυρλή:

“Μια ξεχωριστή στιγμή η επίσκεψη των παιδιών μας στο 5ο ΓΕΛ Καρδίτσας όπου δόθηκαν τα δώρα για όλους τους μαθητές που πριν λίγους μήνες βίωσαν την καταστροφή από την αυλή του σχολείου τους μέχρι τις αυλές των σπιτιών τους . Δυστυχώς για την απώλεια των συνανθρώπων μας δεν έχουμε λόγια παρηγοριάς και δν προσμετράται σε καμία περίπτωση με τα υλικά αγαθά που εμείς προσπαθήσαμε ως σύλλογος να βοηθήσουμε ώστε να γίνει πιο εύκολη η καθημερινότητα αυτών των μαθητών. Σημειώνουμε ότι όλο το υλικοτεχνικό και αθλητικό υλικό συγκέντρωσε μετά από δωρεές τοπικών αθλητικών συλλόγων και εταιριών και δώρισε ο σύλλογος Γ&Κ του 2ου ΓΕΛ Αλιμου μαζί με τους μαθητές μας.



Θέλουμε να πούμε ένα τεράστιο ευχαριστώ σε αυτή την συγκινητική υποδοχή που μας επιφύλαξαν οι μαθητές και καθηγητές εκεί και φυσικά η πρόσκληση του διευθυντή μας κ.Σάββα Τσοπανελη για αντίστοιχη δική τους επίσκεψη στον Άλιμο μόνο χαρά θα μας έδινε.

Μακάρι να μπορέσουμε σύντομα να ανταποδώσουμε όλη αυτή την ευγνωμοσύνη και φιλοξενία και να γνωρίσουμε και εμείς ως μέλη του ΔΣ του συλλόγου Γ&Κ από κοντά τόσο τους μαθητές όσο και συνολικά το σύλλογο διδασκόντων και τη διεύθυνση του 5ου ΓΕΛ Καρδίτσας σχολείου Καρδίτσας. Η αδελφοποίηση των δύο σχολείων είναι πλέον πραγματικότητα!
Με εκτίμηση εκ μέρους του ΔΣ του συλλόγου Γ&Κ του 2ου ΓΕΛ Αλιμου η πρόεδρος
Μαρία Σμυρλή”

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.