Με τη δύναμη της έδρας σε Γλασκώβη και «OPAP Arena»




Η συγκεκριμένη Κυριακή για τους συνεπείς παίκτες του στοιχήματος μόνο χαλαρή δεν πρόκειται να είναι. Με πέντε ντερμπάρες που η μία αναμένεται καλύτερη της άλλης, αναζητάμε τα σημεία εκείνα που έχουν τη μεγαλύτερη αξία. Πάμε με αποτέλεσμα σε Ρέιντζερς, Φέγενορντ και ΑΕΚ, ενώ σε Αγγλία και Ιταλία ρισκάρουμε με σκόρερ και G/G αντίστοιχα.

Εδώ θα βρεις τις κορυφαίες στοιχηματικές με free spins

532. Ρέιντζερς – Σέλτικ (14:00)

Έχοντας πετύχει νίκες αυτοπεποίθησης με «γεμάτες» εμφανίσεις προσέρχονται στο «Old Firm» οι δύο παραδοσιακές αντίπαλοι. Έτσι όπως είναι η βαθμολογία, το ντέρμπι μίσους μάλλον θα αποδειχθεί καθοριστικό για την ανάδειξη πρωταθλητή, αφού η Ρέιντζερς έχει ένα ματς λιγότερο. Κατά συνέπεια, με νίκη οι γηπεδούχοι γίνονται το μεγάλο φαβορί για τον τίτλο και νομίζουμε ότι ήρθε η ώρα τους. Άσος στο 2.25.



653. ΑΕΚ – ΠΑΟΚ (20:30)

Η ΑΕΚ μοιάζει να έχει χάσει τη διάρκεια στο παιχνίδι της, δεν το πλήρωσε με τον Ολυμπιακό, το πλήρωσε στη Λεωφόρο, όπου δεν κατάφερε να αποσπάσει ούτε το «Χ», παρ’ ότι προηγήθηκε. Ο ΠΑΟΚ ευνοήθηκε και βρέθηκε μόνος πρώτος, αλλά τώρα αρχίζουν τα δύσκολα, αφού προστίθενται και τα ευρωπαϊκά ματς. Η Ένωση έχει δείξει ότι «τον έχει» τακτικά, θα βελτιώσει την απόδοσή της επιστρέφοντας στις νίκες, ακόμα κι αν δεχτεί γκολ. Μας καλύπτει το combo του άσου με Over 1,5 στο 2.12.

Επίσης: Έλα στο telegram για προγνωστικά, ψαγμένα άρθρα και πολλά ταμεία με ένα «κλικ»!

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.