Φωστηρόπουλος: “Για ακόμα μια φορά, θα είμαι Δήμαρχος όλων των Φαληριωτών”




Ο Γιάννης Φωστηρόπουλος με ποσοστό 58,50% επανεκλέγεται Δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου. Τα τελικά αποτελέσματα:

Φωστηρόπουλος Ιωάννης “ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ” 58,50% 12.438 ψήφοι 21 έδρες

Δούμας Ανδρέας “ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ” 16,74%  3.559 ψήφοι 6 έδρες

Κούβελα Φωτεινή “ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ ΑΛΛΑΓΗ” 8,59%  1.827 ψήφοι 3 έδρες



Γαρδίκης Νικόλαος “ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ” 8,54%  1.815 ψήφοι 3 έδρες

Μητρέλλος Δημήτριος “ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ – ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ” 7,63%  1.622 ψήφοι 2 έδρες

Η δήλωση του Γιάννη Φωστηρόπουλου:

“Με το εκλογικό αποτέλεσμα της 8ης Οκτωβρίου, ανοίγει ένα νέο ιστορικό κεφάλαιο στην πορεία του Παλαιού Φαλήρου. Οι δημότες δεν έστειλαν μόνο ένα μήνυμα συνέχειας στη διαδρομή που χαράξαμε πριν από τέσσερα χρόνια, αλλά μας έδωσαν ισχυρή εντολή να προχωρήσουμε πιο γρήγορα στον δρόμο των μεγάλων αλλαγών που έχει ανάγκη η πόλη μας.
  
Ευχαριστώ και ευγνωμονώ τις Φαληριώτισσες και τους Φαληριώτες για την εμπιστοσύνη τους. Αυτή η απλόχερη στήριξη αυξάνει την ευθύνη να ανταποκριθούμε στις ελπίδες τους.
 
Και φυσικά νιώθω τώρα βαρύτερο το χρέος να υπηρετήσω την πόλη με όλες μου τις δυνάμεις. Συνεχίζουμε, με σχέδιο, αφοσίωση και κυρίως με σκληρή δουλειά ενώ θα βρίσκομαι απέναντι σε οποιαδήποτε έκφραση έπαρσης ή αλαζονικής συμπεριφοράς.
 
Συνεχίζουμε όλοι μαζί, ενωμένοι, στο πλευρό του πολίτη, σε κάθε γειτονιά, παρόντες σε κάθε πόρτα Φαληριώτη.

Οι στόχοι μας ήταν πάντα υψηλοί και αυξάνονται περισσότερο. Σε μια δεύτερη θητεία, πενταετούς πλάνου, που θα μεταμορφώσει το Παλαιό Φάληρο. Με δυναμικούς ρυθμούς ανάπτυξης και την υλοποίηση των μεγάλων έργων που έχουν δρομολογηθεί. Έχουμε και το σχέδιο και την εμπειρία να τα κάνουμε όλα πράξη.
 
Από σήμερα κιόλας, η νέα δημοτική Αρχή καλείται να αποτυπώσει την επικράτηση των ιδεών και των προτάσεων μας, τη συνέχιση του έργου που αρχίσαμε το 2019 και μας δικαίωσε η κάλπη.
 
Γνωρίζω ότι οι προσδοκίες είναι μεγάλες. Γι’ αυτό και θα επιδιώκω πάντα ευρύτερες συναινέσεις. Όμως οι δημότες μάς έδωσαν μια ασφαλή πλειοψηφία. Το πρόγραμμα μας, λοιπόν, θα προχωρήσει με ταχύτητα, καθώς αυτό απαιτεί η επιλογή τού Φαληρικού λαού. Και θα την τιμήσω στο ακέραιο.
 
Θέλω να απευθυνθώ όμως και στους συμπολίτες μας που δεν μας τίμησαν με την ψήφο τους, αλλά και σε όσους δυστυχώς δεν προσήλθαν για να ασκήσουν το δημοκρατικό τους δικαίωμα, αυξάνοντας σημαντικά την αποχή σε σχέση με τις προηγούμενες εκλογές και τους υπόσχομαι ακόμα μια φορά, ότι θα είμαι Δήμαρχος όλων των Φαληριωτών.

Γιατί τα προβλήματα δεν έχουν χρώμα και οι πολίτες, ιδίως οι πιο αδύναμοι, πρέπει να αισθάνονται τον Δήμο δίπλα τους σε κάθε δυσκολία.
 
Επιτρέψτε μου, τέλος, να κλείσω με μία πιο προσωπική αναφορά: Όταν, πριν από 30 και πλέον χρόνια, έκανα τα πρώτα μου βήματα στην τοπική αυτοδιοίκηση, ποτέ δεν φανταζόμουν ότι σήμερα θα βρισκόμουν μπροστά σας να έχω αυτή την μεγάλη τιμή, αυτή την μεγάλη ευθύνη, εκλεγμένος για δεύτερη φορά αυτοδύναμος Δήμαρχος, και μάλιστα με ακόμα πιο ισχυρή εντολή από την προηγούμενη.
 
Δούλεψα πολύ σκληρά για να φτάσω ως εδώ, προσπαθώντας συνέχεια να γίνομαι καλύτερος και να μαθαίνω από τα λάθη μου. Δεν θα τα είχα καταφέρει, όμως, χωρίς τους συνεργάτες μου, τους οποίους ευχαριστώ από καρδιάς. Όμως το μεγάλο «ευχαριστώ» το οφείλω στην οικογένειά μου, στη σύζυγο μου Ντόρα και στα παιδιά μου, στη Δανάη και στον Στάθη. Τους είχα πάντα δίπλα μου, στα εύκολα, αλλά, κυρίως, στα δύσκολα.”

 
Θα χαρούμε για λίγο ακόμη τη νίκη μας. Από σήμερα όμως το πρωί,  σηκώνουμε ξανά τα μανίκια και ξεκινάμε την προσπάθεια να χτίσουμε μαζί την πόλη που ονειρευόμαστε, να συνεχίσουμε την προσπάθεια που ξεκίνησε πριν τέσσερα χρόνια και την πρόταση που την υπερψηφίσατε σήμερα.

 
Ευχαριστώ και πάλι για τη μεγάλη τιμή.

Το Φάληρο μας θα είναι το σημείο αναφοράς στην Αττική Ριβιέρα!

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.