Σκοτώθηκε σε τροχαίο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στο Δήμο Μοσχάτου – Ταύρου




Tραγικό θάνατο βρήκε ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στον Δήμο Μοσχάτου – Ταύρου, Βασίλης Μπάλλας, όταν παρασύρθηκε από μοτοσυκλέτα. Ο 44χρονος δικηγόρος, πατέρας ενός παιδιού, ήταν υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό του Ανδρέα Ευθυμίου. To τροχαίο έγινε στην οδό Βαλτινών, πίσω από τα Δικαστήρια της Ευελπίδων, το απόγευμα της Παρασκευής (29/9).

Η ανάρτηση του Ανδρέα Ευθυμίου:

“Έβαλε ο Θεός σημάδι παλικάρι…
Βασίλη, έφυγες από κοντά μας πολύ νωρίς και άδικα.
Δεν υπάρχουν λόγια να πεις και τα δάκρυα μας στέρεψαν.
Βασίλη, λίγο σε γνωρίσαμε αλλά όλοι σε αγαπήσαμε για το γελαστό σου πρόσωπο, την ευγένεια σου και την καλοσύνη σου.
Βασίλη θα λείψεις στον γιό σου, στην γυναίκα σου, στη μάνα σου, στην αδελφή σου και στους φίλους σου.
Καλό σου ταξίδι Βασίλη και μαζί με τους συνυποψήφιους σου και όλο τον κόσμο σε αποχαιρετούμε με τους στίχους του ποιητή:
Και σκεφτείτε τον ως ζωντανό
στις καρδιές αυτών που άγγιξε…
γιατί τίποτα το αγαπημένο δεν χάνεται ποτέ
και αγαπήθηκε τόσο πολύ.”

Τον περασμένο Ιούλιο ο Ανδρέας Ευθυμίου είχε ανακοινώσει την υποψηφιότητα του Βασίλη Μπάλλα:



“Άλλος ένας νέος και ενεργός συμπολίτης μας είναι μαζί μας στις επόμενες εκλογές. Πρόκειται για τον Βασίλη Μπάλλα, δημότη και κάτοικο Μοσχάτου, παντρεμένος με ένα παιδί.

Ο Βασίλης γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Γερμανία ως 3η γενιά Ελλήνων μεταναστών με καταγωγή από τη Θεσπρωτία. Είναι επικεφαλής δικηγόρος σε μεγάλη Ευρωπαϊκή Ασφαλιστική Εταιρία. Από το 2011 έως και σήμερα εκλέγεται ως Αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Εργαζομένων του Ομίλου όπου εργάζεται. Η σύζυγός του είναι, επίσης, δικηγόρος με δικό της δικηγορικό γραφείο στο Μοσχάτο. Αμφότεροι είναι αυτοδημιούργητοι.

Ο Βασίλης φιλοδοξεί – μέσω της ενεργούς ενασχόλησής του με τα κοινά – να συμβάλλει θετικά στη βελτίωση της ποιότητας ζωής όλων των Δημοτών, ούτως ώστε ο Δήμος μας να παραδοθεί στις επόμενες γενιές ακόμη πιο αναβαθμισμένος. Στον ελεύθερο χρόνο του ασχολείται με τη χειμερινή κολύμβηση και το υποβρύχιο ψάρεμα. Από πολύ μικρή ηλικία, για 20 – σχεδόν – χρόνια ήταν αθλητής του Tae-kwon-Do. Τα τελευταία δύο χρόνια διετέλεσε Αντιπρόεδρος και Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 3ου Νηπιαγωγείου Μοσχάτου.

Ο Βασίλης είναι ένας νέος πατέρας με μεγάλη αγάπη για την οικογένειά του αλλά και τους συνανθρώπους του, με όρεξη, γνώσεις αλλά και μεγάλη θέληση προσφοράς για τον τόπο του.”

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.