«Ημέρα Υιοθεσίας Αδεσπότων» στον Ναυτικό Όμιλο Παλαιού Φαλήρου




Την Κυριακή 1 Οκτωβρίου πραγματοποιήθηκε η «Ημέρα Υιοθεσίας Αδεσπότων» στον Ναυτικό Όμιλο Παλαιού Φαλήρου, προσελκύοντας πλήθος κόσμου στο σημείο για να γνωρίσει από κοντά τους τετράποδους φίλους μας.

Μικροί και μεγάλοι απόλαυσαν την ηλιόλουστη μέρα, γνώρισαν από κοντά και αγκάλιασαν τα σκυλάκια και τα γατάκια, ενημερώθηκαν για τις διαδικασίες της υπεύθυνης υιοθεσίας και την ευθύνη που φέρει μια τέτοια απόφαση, ενώ εκδήλωσαν και το ενδιαφέρον τους να δώσουν σε κάποιο από αυτά ένα σπίτι και μια οικογένεια.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης και με σύνθημα «Αγαπώ και φροντίζω υιοθετώντας ένα από τα αδεσποτάκια του Δήμου Παλαιού Φαλήρου» οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν σκυλάκια και γατάκια κάθε ηλικίας, κουταβάκια και ενήλικα, υγιέστατα, τσιπαρισμένα, έτοιμα να δείξουν την αγάπη τους.

Το «παρών» έδωσε ο Δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου Γιάννης Φωστηρόπουλος μαζί με Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους ενώ την εκδήλωση διοργάνωσαν και υποστήριξαν οι: ΑΛΜΑ / Πανελλήνιος Σύλλογος Προσαρμοσμένων Δυνατοτήτων, η Ένωση Γονέων και Κηδεμόνων Παλαιού Φαλήρου, το Φιλοζωικό και Πολιτιστικό Σωματείο Παλαιού Φαλήρου και η Φιλοζωική Μαθητική Ομάδα Παλαιού Φαλήρου «ΓΑΒ YOU».



«Ευχαριστούμε πολύ όλους τους εθελοντές και όλους τους φορείς που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα δείχνοντας ατελείωτη αγάπη και προσφορά για τα αδεσποτάκια μας. Ευχαριστούμε τη Μαρίνα Φλοίσβου και τον Ναυτικό Όμιλο Παλαιού Φαλήρου για τη βοήθεια στην διοργάνωση. Ετοιμαστείτε για το επόμενο ραντεβού! Έχουμε αποφασίσει ότι θα βρούμε οικογένειες για όλα τα σκυλιά μας», τόνισε ο Δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου Γιάννης Φωστηρόπουλος.

Το κλίμα της ημέρας μετέδωσε η συντονίστρια της εκδήλωσης κα Αικατερίνη Λέμη , εθελόντρια φιλόζωος, η οποία έκανε λόγο για μια ημέρα-επιτυχία, καθώς η προσέλευση του κόσμου ήταν μεγάλη και το ενδιαφέρον για τους τετράποδους φίλους μας ακόμη μεγαλύτερο. «Στόχος της Ημέρας Υιοθεσίας που διοργανώσαμε ήταν να έρθει ο κόσμος, να τα γνωρίσει από κοντά, να ακούσει για τις ανάγκες τους και έπειτα, να σκεφτεί αν και κατά πόσο μπορεί να ανταπεξέλθει σε μια πιθανή υιοθεσία. Αυτό που μας χαροποιεί όλους ιδιαίτερα είναι το γεγονός ότι πολλοί κάτοικοι του Παλαιού Φαλήρου και των γύρω περιοχών έχουν μάθει για την ύπαρξη αυτών των ζώων, για τον Δήμο Παλαιού Φαλήρου και το έργο του, καθώς και για τη δυνατότητα υιοθεσίας ενός ζώου», ανάφερε η κα Λέμη.

Από πλευράς Δήμου Παλαιού Φαλήρου, υπεύθυνος για την οργάνωση ήταν ο Αντιδήμαρχος Παιδείας και Κοινωνικών Δομών Μιχάλης Μιχαηλίδης.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.