Ζημιές στον καινούργιο χλοοτάπητα, στο γήπεδο του Αγίου Δημητρίου, από τις πλημμύρες (VIDEO&ΕΙΚΟΝΕΣ)




Ζημιές στον καινούργιο χλοοτάπητα, στο γήπεδο του Αγίου Δημητρίου, προκάλεσαν οι πρόσφατες πλημμύρες. Σύμφωνα με ανακοίνωση του Δήμου, το Δημοτικό Στάδιο, τα Γήπεδα Τέννις, το Ανοιχτό Μπάσκετ, ο Στίβος και το Ποδοσφαιρικό Γήπεδο παρέμειναν κλειστά για το κοινό μέχρι το μεσημέρι, της Παρασκευή 8 Σεπτεμβρίου, λόγω συντήρησης.

Στο θέμα αναφέρθηκαν οι επικεφαλής της “Νέας πνοής Προοπτικής για τον Άγιο Δημήτριο” και της “Λαϊκής Συσπείρωσης Αγίου Δημητρίου”.

Η δήλωση του επικεφαλής της παράταξης “Νέα πνοή Προοπτική για τον Άγιο Δημήτριο”, Χρήστου Πρεκετέ: “Πάνω από 6 χρόνια χρειάστηκαν για να ανακατασκευασθεί ο συνθετικός χλοοτάπητας στο στολίδι του Αθλητισμού της Πόλης μας. Και δυστυχώς μη απομακρυνθέντα φερτά υλικά λόγω της έντονης βροχόπτωσης έχουν προκαλέσει ζημιά στον κοκοφοίνικα που χρησιμοποιήθηκε ως υπόστρωμα! Διότι δεν λήφθηκε κάποια μέριμνα ώστε κάτι τέτοιο να μην συμβεί. Έτσι ώστε σήμερα δυστυχώς να ελλοχεύει πλέον ο κίνδυνος εκτεταμένης βλάβης του νέου -και μόλις παραδοθέντος -αυτού έργου”

Η ανάρτηση της Λαϊκής Συσπείρωσης Αγίου Δημητρίου, με επικεφαλής την Γιώτα Δήμου:



Δεν έχουν περάσει 2-3 μήνες από την ολοκλήρωση του χλοοτάπητα και με την πρώτη βροχή το κύριο υλικό που περιέχει βρέθηκε περιμετρικά στο ταρτάν στην αποχέτευση στα σκάμματα… Θα πρέπει να δοθούν άμεσα εξηγήσεις!!! Υ.Γ. Ο χώρος προπόνησης των αθλητών ρίψεων γεμάτος κάδους σκουπιδιών…

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.