Καλλιθέα: Λήξη συναγερμού για την εξαφάνιση της 41χρονης




Η περιπέτεια της Μαρίας Μοκάνου, 41 ετών, έληξε το Σάββατο (10/06/2023) , δίνοντας τέλος στην αγωνία των δικών της ανθρώπων που την αναζητούσαν.

Χάρη στην άμεση ενεργοποίηση και αποτελεσματικότητα του Missing Alert η Μοκάνου Μαρία βρέθηκε και είναι καλά στην υγεία της. Συγκεκριμένα, ευαισθητοποιημένη γυναίκα την εντόπισε χθες στην περιοχή του Πειραιά και ακολούθως μεταφέρθηκε με τη συνδρομή του ΕΚΑΒ στο πλησιέστερο Νοσοκομείο για να λάβει την φροντίδα που χρειάζεται. Η γυναίκα που την εντόπισε, ενημέρωσε το “Χαμόγελο του Παιδιού” καθώς αναγνώρισε την αγνοοούμενη από το Missing Alert.

“Αξίζει να σημειωθεί ότι παρά τις επικοινωνίες μας με όλα τα Νοσοκομεία δεν λάβαμε καμία ενημέρωση, με αποτέλεσμα, όπως έχουμε ξαναδεί, πρόσωπο που νοσηλεύεται σε Νοσοκομείο να παραμένει αγνοούμενο για τους ανθρώπους του” αναφέρει το “Χαμόγελο του Παιδιού”

“Για ακόμη μία φορά φαίνεται πόσο σημαντική είναι η άμεση κινητοποίηση όλων μας προκειμένου να μην χάνεται χρόνος για τους αγνοούμενους και να μην βρίσκονται σε αγωνία οι άνθρωποί τους.”



Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.