Ο Στέφανος Ξεκαλάκης στον Άλιμο




Προεκλογική συγκέντρωση στο “The Loft”, στο Άνω Καλαμάκι πραγματοποίησε την Κυριακή, ο υποψήφιος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, στο νότιο τομέα Αθηνών, Στέφανος Ξεκαλάκης.

“Δεύτερη στάση ο Άλιμος.

Η χαρά μου απερίγραπτη για τη μαζική παρουσία των φίλων και μελών του ΠΑΣΟΚ στην εκδήλωση. Δύναμή μου είναι η παρουσία των προοδευτικών πολιτών στις εκδηλώσεις μου. Αυτοί και μόνο αυτοί παίρνουν την υποψηφιότητά μου στα χέρια τους. Πάμε για τη Δημοκρατική Ανατροπή και στα Νότια, χωρίς εκπτώσεις σε αρχές και αξίες!”

Παρόντες στη συγκέντρωση ήταν :
Ο Δήμαρχος Αλίμου κος Ανδρέας Κονδύλης, ο Πρόεδρος του Δ.Σ. κος Στέφανος Διαμαντής, οι Αντιδήμαρχοι Οικονομικών κα Θεοδώρα Σύρμα & Πολιτικής Προστασίας κος Νίκος Αλβανός, η Πρόεδρος του ΘΟΠΑΑ κα Μαρία Ξένου, οι δημοτικοί σύμβουλοι κος Γιάννης Βέργης , κος Κωνσταντίνος Φαλιέρος , οι πρώην Δήμαρχοι κκ. Βασίλης Ξένος & Θάνος Ορφανός με τον δημοτικό σύμβουλο κο Δημήτρη Δόγκα , οι επικεφαλής δημοτικών παρατάξεων «Αγώνας για τον Άλιμο» κος Δημήτριος Γιαννακόπουλος και «Εμείς στον Άλιμο» κος Θωμάς Γιούργας καθώς και ο Αντιδήμαρχος Αργυρούπολης- Ελληνικού κος Σαραφίδης Γεώργιος.
Το μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής κα Δανάη Τσακάλου μαζί με τα μέλη ΚΠΕ κα Στέλλα Μπίνα ( η οποία και προλόγισε τον Στέφανο), κα Εύα Ζούπη, κα Ελισάβετ Φελώνη συνοδευόμενη από το πρώην μέλος της ΕΔΕΚΑΠ κο Γρηγόρη Φελώνη , ο Γραμματέας του Τομέα Αθλητισμού κος Θανάσης Ζαννιάς όπως και οι κύριοι Μίμης Μανέτας , Νίκος Παπανικολάου και Παναγιώτης Σταθόπουλος.
Επίσης ο Αναπληρωτής Γραμματέας του Τομέα Μικρομεσαίας Επιχειρηματικότητας κος Στέφανος Κομνηνός .
0 Γραμματέας ΝΕ Νοτίου Τομέα Αθήνας ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής κ.Θανάσης Κλειάσιος, τα μέλη κ. Μαριάννα Βγόντζα & κ. Ευστάθιος Γεωργούλας.
Σύσσωμη η Δ.Ο. ΠΑΣΟΚ Αλίμου με επικεφαλής τον Γραμματέα κο Αλέξη Τσέκα που καλωσόρισε τον Στέφανο στον Άλιμο, όπως και οι Γραμματείς των Δ.Ο. Αργυρούπολης- Ελληνικού κος Λεωνίδας Πανιεράκης , Μοσχάτου- Ταύρου κος Βασίλης Σπανός και Νέας Σμύρνης κος Νίκος Ρουμαντζάς καθώς και ο πρώην Γραμματέας της ΔΟ Αλιμου κο Κυριάκο Ήσυχο.
Η Προέδρος του Συλλόγου Κρητών Αλίμου κα Κλέα Μανωλαράκη.
Οι υποψήφιοι βουλευτές του Νοτίου Τομέα Αθήνας ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής κα Μαρία Τσέλιου, Πολύδωρος Συρίγος και Άρης Τσαμπίρας.



Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.