Μαφιόζικο χτύπημα στο Βύρωνα: Ένας νεκρός και μια τραυματίας




Συναγερμός σήμανε το βράδυ της Πέμπτης στην ΕΛ.ΑΣ. έπειτα από πυροβολισμούς που σημειώθηκαν στην περιοχή του Βύρωνα από τους οποίους έχασε τη ζωή του ένας άνδρας.

Όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ του protothema.gr, όλα συνέβησαν λίγο μετά τις 21.30 το βράδυ επί της οδού Μεσολογγίου τη στιγμή που το θύμα βρισκόταν μέσα σε ένα αυτοκίνητο μαζί με μία γυναίκα. Ξαφνικά πλεύρισε το αυτοκίνητο μία μηχανή και ένα άτομο έβγαλε ένα όπλο και άρχισε να γαζώνει το όχημα. Από τους πυροβολισμούς έχασε τη ζωή του ο άνδρας ενώ η γυναίκα φέρεται να έχει τραυματιστεί ελαφρά.

Από τα πρώτα στοιχεία που έχει συλλέξει η ΕΛ.ΑΣ. φαίνεται πως ο άνδρας και η γυναίκα είναι από την Αλβανία χωρίς ακόμα να έχει ξεκαθαριστεί ο λόγος της επίθεσης. Η έρευνα για το αιματηρό περιστατικό βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη.

Σύμφωνα με το newsit.gr, μια μηχανή με δυο άτομα πλεύρισε το αυτοκίνητο το οποίο ήταν σταματημένο στη συμβολή των οδών Μεσολογγίου και Τσαλδάρη στον Βύρωνα και άνοιξε πυρ κατά του ζευγαριού που βρισκόταν μέσα και περίμενε να πάρει το παιδί του από το πάρκο.



Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες το παιδί που έπαιζε στο πάρκο είδε το φονικό και άρχισε να φωνάζει ο «μπαμπάς μου, ο μπαμπάς μου»! Οι δράστες πυροβόλησαν τουλάχιστον τρεις φορές με αποτέλεσμα να πέσει νεκρός ο άνδρας και να τραυματιστεί ελαφρά η γυναίκα και οι δυο αλβανικής καταγωγής.

Μια άλλη αυτόπτης μάρτυρας τόνισε πως «το αυτοκίνητο ήταν σταματημένο και περίμεναν να παραλάβουν το παιδί από το πάρκο. Σταμάτησε μια μηχανή και πυροβόλησε δυο τρεις φορές στο κεφάλι και στο λαιμό. Το παιδί πρόλαβε να δει κάτι αλλά το πήρε η γιαγιά του. Ήταν άνθρωπος της περιοχής όπως μου είπαν κάτοικοι εδώ. Πάνω στη μηχανή ήταν δυο άτομα και μετά το φονικό ανέπτυξαν ταχύτητα και εξαφανίστηκαν».

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.