Άγιος Δημήτριος: Οι πρόεδροι των Κρητικών Συλλόγων στηρίζουν τον Μαμαλάκη




Με τους προέδρους των Κρητικών Συλλόγων του Νοτίου Τομέα Αθηνών, είχε πρόσφατα ο υποψήφιος δήμαρχος Αγίου Δημητρίου, Στέλιος Μαμαλάκης. Όπως αναφέρει σε σχετική ανάρτηση, του εξέφρασαν την υποστήριξή τους στον προεκλογικό του αγώνα. Δείτε αναλυτικά:
✌Είχα την χαρά να συναντήσω αγαπημένους φίλους και συνοδοιπόρους, τους Προέδρους και στελέχη Κρητικών Συλλόγων από τις περιοχές του Νοτίου Τομέα Αττικής.
🤝Ήταν μαζί μας :
☑Μανωλαράκη Κλέα από τον Άλιμο
☑Λουσίδης Χρήστος από την Αργυρούπολη
☑Τσιρίκος Θανάσης από την Νέα Σμύρνη
☑Γεωργακάκης Δημήτρης από το Παλαιό Φάληρο
☑Τσαγκαράκη Δέσποινα από την Γλυφάδα
☑Λιονής Δημήτρης από το Μοσχάτο
☑Πρωτοπαπαδάκης Κώστας από την Ηλιούπολη
☑Παλάσσαρος Στέλιος από τον Βύρωνα και την Καισαριανή
☑Μαρινάκης Μανόλης από την Καλλιθέα.
🙏Τους ευχαριστώ ολόθερμα για την συγκινητική τους ανταπόκριση στο κάλεσμα μας και την απόλυτη στήριξη της υποψηφιότητας μου για τις αυτοδιοικητικές εκλογές του Οκτωβρίου ως Υποψηφίου Δημάρχου για τον δήμο Αγίου Δημητρίου!!!
✌Στην συνάντηση μας αναδείχθηκε η ενότητα των Συλλόγων μας και επιβεβαιώθηκε ο διεκδικητικός χαρακτήρας του κοινού μετώπου των Συλλόγων μας για τα μεγάλη θέματα που απασχολούν την κρητική κοινότητα στην Νότια Αθήνα.
👉Ανανεώνουμε σύντομα το ραντεβού των παραπάνω Προέδρων καθώς συμφωνήθηκε μεταξύ μας η από κοινού συστράτευση και ενιαία έκφραση των αγώνων μας σε όλη την νότια Αττική.



Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.