Σοβαρό εργατικό ατύχημα στο κατάστημα Παγκρατίου της αλυσίδας Jumbo




Τρεις εργαζόμενοι τραυματίστηκαν στο κατάστημα Παγκρατίου της αλυσίδας Jumbo, στη συμβολή των οδών Φιλολάου και Εμπεδοκλέους, νωρίς το μεσημέρι του Σαββάτου.  

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι υπάλληλοι, ηλικίας 30 με 40 ετών, βρίσκονταν μέσα σε ανελκυστήρα εμπορευμάτων, όταν κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες εκείνος έπεσε με ταχύτητα δύο ορόφους. Πιθανολογείται ότι έσπασε ο ιμάντας που συγκρατεί το κουβούκλιο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δύο από τους τραυματίες μεταφέρθηκαν, με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ, στο Λαϊκό Νοσοκομείο και ο τρίτος στο ΚΑΤ.

Όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση της εταιρείας, «κινητοποιήθηκαν άμεσα όλοι οι συνάδελφοι του καταστήματος, παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και οι τραυματίες μεταφέρθηκαν στο ΚΑΤ και στο Λαϊκό Νοσοκομείο.

«Εκπρόσωποι της εταιρείας βρίσκονται από την πρώτη στιγμή στο πλευρό των εργαζομένων και των οικογενειών τους. Η Διοίκηση θα συμβάλλει με όλους τους τρόπους, σε αυτή τη δύσκολη στιγμή, για την ταχεία ανάρρωσή τους», αναφέρει η Jumbo.

Σημειώνεται πως διενεργείται πλήρης έρευνα για να προσδιοριστούν τα αίτια και οι συνθήκες του ατυχήματος και στο πλαίσιο αυτό η εταιρεία τονίζει πως θα υπάρξουν νεότερες ανακοινώσεις.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.