Ξεκίνησαν τα λιομαζώματα στον Άλιμο
Ο Δήμος Αλίμου μαζεύει και φέτος τις ελιές από δένδρα που βρίσκονται σε δημόσιους χώρους της πόλης, όπως άλση, πάρκα και πεζοδρόμια.
Από τις ελιές αυτές παράγεται λάδι, το οποίο μοιράζεται δωρεάν στους οικονομικά αδύναμους πολίτες, μέσω του Κοινωνικού Παντοπωλείου.
“Πέρυσι η παραγωγή του Δήμου μας ήταν πολύ ποιοτική, καθώς το ελαιόλαδο ήταν εξαιρετικά παρθένο και διανεμήθηκε σε 400 ωφελούμενους των κοινωνικών μας δομών” λέει ο δήμαρχος, Ανδρέας Κονδύλης


“Ταυτόχρονα, κλαδεύουμε και φροντίζουμε τα ελαιόδεντρα, ενώ αποτρέπουμε και την ρύπανση των πεζοδρομίων από τις ελιές που θα έπεφταν κάτω, προκαλώντας κίνδυνο ατυχημάτων για τους πεζούς.
Όποιος συμπολίτης μας επιθυμεί να λάβει εθελοντικά μέρος στην δράση αυτή, βοηθώντας μας στο λιομάζωμα, μπορεί να επικοινωνεί τηλεφωνικά με το Τμήμα Πρασίνου του Δήμου μας, στο 210 9810445. Καλή σοδειά!” (η κεντρική φωτογραφία είναι έξω από τα δημοτικά σχολείο (2ο & 7ο), στο Άνω Καλαμάκι όπου μαθητές παρακολουθούν τη διαδικασία του μαζέματος των ελιών)Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.