Οι 3 στους 4 «κερδίζουν»!




Γράφει ο Κώστας Φίλιος για το Foxbet

Η Ατλέτικο Νασιονάλ προηγήθηκε της Πατριότας, έμεινε όμως με 10 παίκτες στο 68′ και πάλι καλά που κέρδισε, αφού η αντίπαλος έχασε πέναλτι στο 83′. Επεστράφη το μισό ποντάρισμα (ή χάθηκε το άλλο μισό αν προτιμάτε) και συνεχίζουμε με ένα… σενάριο από το φινάλε στον όμιλο της Ελλάδας, στο Nations League..

Ελλάδα – Βόρεια Ιρλανδία

Πολλά έχουν γραφτεί – ειπωθεί για το τι έγινε στο Κύπρος – Ελλάδα, υπάρχει γκρίνια για την εμφάνιση της Εθνικής και την ήττα, άδικη πιστεύω. Θεωρώ πως το κίνητρο έπαιξε ρόλο στο εν λόγω ματς. Καλός παίκτης ο Κάστανος, αλλά στο πρώτο ημίχρονο θύμιζε… Πίρλο, δεν τον μάρκαρε κανείς, σε ομάδα που τουλάχιστον για το πρεσάρισμα, δεν μπορεί να της προσάψουμε κάτι τα τελευταία χρόνια. Νομίζω πως πληγώθηκε ο εγωισμός των παικτών και του τεχνικού επιτελείο, όχι τόσο για την ήττα, αλλά για το πως αυτή ήρθε. Συνεπώς, η επιθυμία για «πειστική» απάντηση είναι το ισχυρότερο κίνητρο της Ελλάδας απόψε και μετά ακολουθούν η βελτίωση του ranking (για πλεονέκτημα έδρας σε πιθανά μπαράζ, καλύτερη κλήρωση) και η νέα βοήθεια προς την Κύπρο. Η Βόρεια Ιρλανδία είναι σχετικά καλή ομάδα, όχι όμως ανυπέρβλητο εμπόδιο, μπορεί να το υπερβεί η Ελλάδα, σε περίπτωση που κάνει ένα φυσιολογικό παιχνίδι, έστω και με τις απουσίες που υπάρχουν.



Κόσοβο – Κύπρος

Παλιά λέγαμε με το… αυτί στο τρανζίστορ/ραδιόφωνο, το 2022 με τα… μάτια στο κινητό θα είναι οι πάγκοι των δύο ομάδων, που θέλουν να αποφύγουν την τελευταία θέση. Το Κόσοβο έμπλεξε μετά την ήττα στο Μπέλφαστ, αφού αν ηττηθεί πάλι απόψε και παράλληλα πάρει αποτέλεσμα η Βόρεια Ιρλανδία στη Ριζούπολη (νίκη ή ισοπαλία), τότε τερματίζει στην τελευταία θέση (μπαράζ υποβιβασμού). Η Κύπρος με τη σειρά της θέλει καλύτερο αποτέλεσμα από τη Βόρεια Ιρλανδία. Αν η Ελλάδα προηγηθεί νωρίς, τότε με «Χ» πετυχαίνουν το στόχο τους… χέρι χέρι Κόσοβο και Κύπρος, τερματίζουν σε 2η και 3η θέση, αντίστοιχα κι αφήνουν πίσω τους τη Βόρεια Ιρλανδία.

Οι καλύτερες στοιχηματικές για το 2022!

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις, οι αποδόσεις ενδέχεται να αλλάξουν

 21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.