Συνεχίζονται έως τα τέλη Αυγούστου τα Δωρεάν rapid tests στο Παλαιό Φάληρο




Ο Δήμος Παλαιού Φαλήρου, σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ, έχει προγραμματίσει και θα διενεργήσει δωρεάν rapid test COVID-19, το Σάββατο 20 Αυγούστου και την Δευτέρα 29 Αυγούστου, από τις 09:30΄ π.μ. έως τις 3.00΄ μ.μ., στο Δημαρχείο Παλαιού Φαλήρου (Τερψιχόρης 51 & Αρτέμιδος)

Oι πολίτες που θα προσέλθουν, θα πρέπει να γνωρίζουν τον Αριθμό Μητρώου Κοινωνικής Ασφάλισης (Α.Μ.Κ.Α.) και να έχουν μαζί τους, την αστυνομική τους ταυτότητα, ενώ για την έκδοση του πιστοποιητικού αποτελέσματος, οι δημότες που θα εξετασθούν, θα μπορούν να το εκδώσουν από το Gov.gr.

Τονίζεται ότι με βάση τις οδηγίες του ΕΟΔΥ, οι μη εμβολιασμένοι συμπολίτες μας, θα μπορούν να κάνουν δωρεάν το rapid test, αλλά δεν θα μπορούν να εκδώσουν ψηφιακή βεβαίωση αρνητικού αποτελέσματος από το Gov.gr, καθώς αυτή είναι διαθέσιμη μέσω του συστήματος, μόνο εφόσον ο έλεγχος έχει πραγματοποιηθεί σε ιδιωτικό διαγνωστικό κέντρο.

Η πρόσβαση στον χώρο και προκειμένου να αποφευχθούν φαινόμενα συγχρωτισμού, θα ρυθμίζεται από υπαλλήλους και στελέχη του Δήμου Παλαιού Φαλήρου, με στόχο την γρήγορη και ασφαλή εξυπηρέτηση όσων προσέλθουν, ενώ θα τηρηθούν όλα τα προβλεπόμενα μέτρα προστασίας κατά της διασποράς του covid.



Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.