Αλέξης Κούγιας: «Θύμα εκβιασμού και κλοπής ο Θέμης Αδαμαντίδης»




Σύμφωνα με το γραφείο του γνωστού ποινικολόγου, γίνονται προσπάθειες έτσι ώστε ο Θέμης Αδαμαντίδης να αφεθεί ελεύθερος καθώς το βράδυ της Παρασκευής (1/7) επρόκειτο να τραγουδήσει σε συναυλία της οποίας όλα τα εισιτήρια έχουν πουληθεί. Η ίδια ανακοίνωση τονίζει πως η γυναίκα που έκανε την καταγγελία είναι πρώην σύντροφος του τραγουδιστή και εσκεμμένα επέλεξε την ημέρα αυτή έτσι ώστε να εκβιάσει τον Θέμη Αδαμαντίδη.

Αναλυτικά η δήλωση του Αλέξη Κούγια:
«Όπως είναι γνωστό, το δικηγορικό μας γραφείο εκπροσωπεί τον κο Θέμη Αδαμαντίδη σε όλες τις νομικές του υποθέσεις. Σήμερα το απόγευμα μια πρώην σύντροφός του, με την οποία έχει διακόψει τη σχέση του τις προηγούμενες μέρες, γνωρίζοντας ότι σήμερα το βράδυ έχει συναυλία, με σκοπό να τον εκβιάσει, του έκανε μια ανυπόστατη μήνυση, με αποτέλεσμα ο κ. Αδαμαντίδης να συλληφθεί στα όρια του αυτοφώρου.

Εις βάρος της συγκεκριμένης κυρίας ο κ. Αδαμαντίδης υπέβαλε μήνυση για ψευδή καταμήνυση, συκοφαντική δυσφήμηση, αλλά και για αυτοδικία, αφού αυτή δεν του έδινε τα κλειδιά του σπιτιού του και χρησιμοποιώντας τα του έκλεψε 7.000 ευρώ και γι’ αυτό το λόγο της υπεβλήθη μήνυση και για κλοπή.

Η συγκεκριμένη κυρία καταζητείται στα όρια του αυτοφώρου για τα ποινικά αδικήματα, τα οποία διέπραξε εις βάρος του κου Θέμη Αδαμαντίδη.



Λόγω της απουσίας του κου Κούγια, στο πλευρό του κου Αδαμαντίδη βρίσκονται δύο συνεργάτες του γραφείου μας και προσπαθούμε, ώστε με τη συνδρομή του κου Εισαγγελέα υπηρεσίας να αφεθεί ελεύθερος, για να συμμετάσχει στη συγκεκριμένη συναυλία, τα εισιτήρια της οποίας έχουν εξαντληθεί».

Το περιστατικό σημειώθηκε τα ξημερώματα της Παρασκευής, με τη Βαρβάρα Κίρκη να καταγγέλλει τον τραγουδιστή για ξυλοδαρμό, σύμφωνα με ρεπορτάζ του protothema.gr.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, το επεισόδιο εκτυλίχθηκε στη 01:30 τα ξημερώματα στην περιοχή της Άνω Γλυφάδας. Στις 12:30, το μεσημέρι της Παρασκευής, η Βαρβάρα Κίρκη μετέβη στο αστυνομικό τμήμα για να υποβάλλει μήνυση για ενδοοικογενειακή σωματική βλάβη.

Οι αστυνομικοί εντόπισαν τον Αδαμαντίδη το μεσημέρι έξω από χαρτοπαικτική λέσχη στους Αμπελόκηπους και τον οδήγησαν στο αστυνομικό τμήμα Αλίμου, εκεί όπου υποβλήθηκε η μήνυση σε βάρος του.

Στο αστυνομικό τμήμα ο τραγουδιστής υπέβαλε, επίσης, μήνυση στη σύντροφό του για ψευδή καταμήνυση.

Ο Θέμης Αδαμαντίδης έχει οδηγηθεί στο κρατητήριο Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης, όπου και θα παραμείνει, και αύριο θα οδηγηθεί ενώπιον του εισαγγελέα.

Ο συνεργάτης του τραγουδιστή, Δημήτρης Μουστάκας, είπε στο protothema.gr ότι ο κατηγορούμενος διαψεύδει τους ισχυρισμούς της συντρόφου του.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.