Βίντεο ντοκουμέντο από άγρια επίθεση σκύλου, άρπαξε 47χρονη από το κεφάλι




Από του σκύλου τα δόντια γλίτωσε η Ρούλα Αγγελίδου η οποία εντελώς αναπάντεχα δέχτηκε επίθεση στο κεφάλι από μεγαλόσωμο σκύλο, οδηγώντας την έτσι στον θάλαμο του χειρουργείου.

«Ήμουν στο νοσοκομείο, νοσηλευόμουν. Έκανα πάρα πολλά ράμματα. Είχα αλλεπάλληλες αιμορραγίες γιατί η πληγή έπρεπε να είναι ανοιχτή γιατί το σάλιο του σκύλου έχει πολλά μικρόβια κι είχε μεγάλο κίνδυνο για εμένα», δήλωσε στο Live News.

Όλα συνέβησαν σε ένα πρακτορείο τυχερών παιχνιδιών στη Χίο. Στον χώρο βρίσκονται οι υπάλληλοι, η 47χρονη γυναίκα αλλά και ο ιδιοκτήτης του σκύλου που αμέριμνος συμπλήρωνε δελτία.

Πήγε να τον χαϊδέψει
Τίποτα δεν προμήνυε το τι θα επακολουθούσε την δεύτερη φορά που η 47χρονη Ρούλα θα σηκωθεί για να χαϊδέψει το σκυλί.



Κάποια στιγμή εγώ σηκώθηκα από τη θέση μου εκείνη την ώρα ο σκύλος ξαναέμπαινε με την κυρία που τον συνόδευε. Κοντοστάθηκα χαμήλωσα κιόλας για να μην τον αγχώσω. Άπλωσε το χέρι της να τον χαϊδέψει ωστόσο, ο σκύλος αυτή την φορά κι εντελώς αναπάντεχα όρμησε πάνω της ξεριζώνοντας μέχρι και τούφες από τα μαλλιά της.

«Ήμουν σοκαρισμένη αλλά δεν αντέδρασα. Επειδή έχω κι επαφή με σκυλιά εγώ δεν αντέδρασα και ο σκύλος με άφησε».

Η ζημιά όμως είχε ήδη γίνει. Μεταφέρεται στο νοσοκομείο σε αυτήν την κατάσταση. Με αίματα παντού, βαθύ τραύμα στο κεφάλι αλλά και ένα χτύπημα στο χέρι που την οδήγησε μέχρι το χειρουργείο.

«Την ώρα που ήταν από πάνω μου το κεφάλι μου άρχισε να με καίει. Ήμουν σε σοκ, δεν κατάλαβα την έκταση του και μόλις με είδε ο σύζυγος μου πήγαμε στο νοσοκομείο».

«Ο ιδιοκτήτης συμπλήρωνε στοιχήματα»
Δεν το χωράει ανθρώπινος νους πως μετά την επίθεση, ο ιδιοκτήτης, που εδώ τον βλέπουμε να απομακρύνει τον σκύλο πάνω από την γυναίκα, δεν πήγε ούτε για μια στιγμή να ρωτήσει για το τραύμα της 47χρονης. Λίγα λεπτά μετά, η κάμερα κλειστού κυκλώματος θα τον συλλάβει να συνεχίζει ατάραχος τη συμπλήρωση των δελτίων όσο η τραυματισμένη γυναίκα οδηγούταν στο νοσοκομείο.

«Είναι αυτός που βλέπετε να τραβάει το σκυλί. Και ο κύριος που παραμένει ατάραχος, δεν δίνει καμία απολύτως σημασία. Κι εκείνος στο επόμενο 10λεπτο ενώ εγώ πηγαίνω στο νοσοκομείο συνεχίζει και συμπληρώνει τα δελτία.

Σύμφωνα με την κυρία Αγγελίδου, δεν είναι η πρώτη φορά που ο συγκεκριμένος μεγαλόσωμος σκύλος ράτσας Ακίτα επιτίθεται εντελώς απροειδοποίητα σε άνθρωπο.

Είχε ξαναεπιτεθεί ο σκύλος
«Είχε επιτεθεί πάλι σε μια γυναίκα και μια άλλη φορά σε ένα άλλο ζώο. Όσο επικίνδυνος είναι ο ιδιοκτήτης που κακοποιεί το ζώο αλλά τόσο επικίνδυνος είναι αυτός που δεν φροντίζει το ζώο και τους ανθρώπους που είναι γύρω του».

Η 47χρονη υπέβαλε μήνυση στον ιδιοκτήτη, ο οποίος σύμφωνα με την ίδια παραμένει ακόμα και σήμερα προκλητικός.

«Η συμπεριφορά του με οδήγησε να τον μηνύσω. Κλονίστηκε η υγεία μου. Και κυρίως το σοκ για μένα που είμαι φιλόζωη και έχω βοηθήσει δεκάδες σκυλιά», δήλωσε η κα Αγγελίδου.

Ένα χρόνο μετά η Ρούλα Αγγελίδου εξακολουθεί να ταλαιπωρείται με τον αυχένα της που τραυματίστηκε κατά την πτώση. Υποβλήθηκε σε επίπονο χειρουργείο ενώ βρίσκεται σε στάδιο αποθεραπείας.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.