Πως έγινε η ληστεία στην Panik Records – Χτύπησαν γνωστό μουσικοσυνθέτη




Δύο ληστές με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους με χειρουργικές μάσκες εισέβαλαν τα ξημερώματα της Δευτέρας στα κεντρικά γραφεία της δισκογραφικής εταιρείας “Panik Records” στη λεωφόρο Βουλιαγμένης 77, στη Βούλα.

Στη συνέχεια κατευθύνθηκαν στους εσωτερικούς χώρους της εταιρείας και αφού ήρθαν πρόσωπο με πρόσωπο με τον συνεργάτη της δισκογραφικής, κατά πληροφορίες τον γνωστό μουσικοσυνθέτη Μάριο Ψιμόπουλο, τον οποίο απείλησαν με κατσαβίδι και τον χτύπησαν ελαφρά έτσι ώστε να τους αποκαλύψει πού υπάρχουν χρήματα. Σύμφωνα με το iefimerida.gr, τον έδεσαν σε μια καρέκλα μέσα σε ένα στούντιο. Οι δράστες εξαφανίστηκαν παίρνοντας μαζί ένα χρηματοκιβώτιο.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Σταματίνας Τσιμτσιλή, όλα ξεκίνησαν στις 4 τα ξημερώματα.

“Τον φύλακα δεν τον τραυμάτισαν. Αυτό που μου είπε ο άνθρωπος που συνομίλησα, είναι πως οι άνθρωποι της εταιρείας θεωρούν πως η δουλειά έγινε με πληροφορίες εκ των έσω. Γιατί χρησιμοποιήθηκε μια πίσω πόρτα που είναι γνωστή στους γνώστες του κτιρίου και ήξεραν λίγοι. Οι ληστές ήξεραν τα χρηματοκιβώτια και τον χώρο. Εκτός κινδύνου νοσηλεύεται ο μουσικοσυνθέτης» είπε, μεταξύ άλλων, η Σταματίνα Τσιμτσιλή.



Στο κτίριο, όπως μεταδίδει το OPEN, υπάρχουν κάμερες στο μπροστινό μέρος του κτιρίου και πιθανότατα οι δράστες πέρασαν από εκεί, καθώς ο πίσω χώρος είναι περιφραγμένος. Άρα, τώρα αναμένεται να βρεθεί εάν το παραπάνω ισχύει και μετά να «μιλήσουν» οι κάμερες.

Η έρευνα της Αστυνομίας είναι σε πλήρη εξέλιξη. Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας εκτιμούν ότι πίσω από την επίθεση έμπειρους ληστές, οι οποίοι ήξεραν πώς να μην αφήσουν πίσω τους ίχνη.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.