Βούλα: Πυρά της αντιπολίτευσης για την αποψίλωση του πρώην κάμπινγκ Βούλας
Μετά τις καταγγελίες της Ριζοσπαστικής Κίνησης Πολιτών Βάρης – Βούλας – Βουλιαγμένης, για το κόψιμο δέντρων στον χώρο του πρώην κάμπινγκ Βούλας, αναφορά στο θέμα κάνει και η Λαϊκή Συσπείρωση Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης. Δείτε την ανακοίνωση:

ΜΕΡΑ ΜΕΣΗΜΕΡΙ …«ΑΠΟΨΙΛΩΝΟΥΝ» ΤΟ CAMPING ΣΤΗ ΒΟΥΛΑΣ


Ο Δήμος Αλίμου κέρδισε συνολικά τέσσερα βραβεία στα Best City Awards
Σε φαλακρό τοπίο μετατρέπουν την έκταση του Camping στη Βούλα, οι μπουλντόζες που εκτελούν εργασίες στο χώρο, για να κατασκευάσουν το έργο πολλών …αστέρων οι επιχειρηματικοί όμιλοι, στους οποίους έχει παραχωρήσει η ΕΤΑΔ και η διοίκηση του Δήμου και αυτό το παραλιακό «φιλέτο».Οι φωτογραφίες που τράβηξαν σήμερα το μεσημέρι, μέλη και φίλοι της Λαϊκής Συσπείρωσης, δείχνουν το μέγεθος της καταστροφής. Θυμίζουμε ότι στα πολλά …«πράσινα» σχέδια που έχουν εμφανιστεί κατά καιρούς ως μακέτες, για να πειστούν οι δημότες ότι «κάτι καλό θα γίνει», δεν προβλεπόταν η κοπή, ούτε ενός δέντρου. Θυμίζουμε επίσης ότι στη συζήτηση που έχει γίνει στο δημοτικό συμβούλιο για το θέμα της παραχώρησης του χώρου από την ΕΤΑΔ στο δήμο, με προϋπόθεση να κάνει ο δήμος την παραχώρηση σε επιχειρηματικούς ομίλους, καθώς και σε όποιο σχέδιο εμφανίστηκε στη συνέχεια, η Λαϊκή Συσπείρωση είχε καταψηφίσει και είχε καταγγείλει τα σχέδια κυβέρνησης – ΕΤΑΔ – δήμου.

Ο επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης Κώστας Πασακυριάκος, επικοινώνησε με τον εντεταλμένο σύμβουλο, αρμόδιο της Διεύθυνσης Υπηρεσίας Δόμησης κ. Νίκο Βάση, ζητώντας διευκρινίσεις για την καταστροφή. Ο κ. Βάσης ενημέρωσε πως την Τετάρτη 25 Μαΐου εργαζόμενοι της Πολεοδομίας θα μεταβούν στο χώρο για αυτοψία και πως εφόσον υπάρχουν παραβάσεις, θα επιβληθούν οι προβλεπόμενες κυρώσεις. Η ζημιά έχει ξεκινήσει. Και μάλιστα μέρα μεσημέρι. Σε κεντρικό σημείο στο παραλιακό μας μέτωπο. Δεν τούς πήρε χαμπάρι κανένας; Απαιτούμε να σταματήσουν άμεσα οι καταστροφικές εργασίες στο χώρο και οι υπεύθυνοι να αναλάβουν τις ευθύνες τους.

ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.