Έργα πνοής κάνουν την Άνω Γλυφάδα πόλη ονειρεμένη
Σε μπαράζ έργων έχει επιδοθεί ο Δήμαρχος Γλυφάδας Γιώργος Παπανικολάου. Μέσα σε ένα μήνα ανακοίνωσε σημαντικά έργα που δίνουν πνοή στην Άνω Γλυφάδα, την καθιστούν πνεύμονα ζωής και, μαζί με το μεγάλο αντιπλημμυρικό έργο που βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη στην Αρχιπελάγους, δημιουργούν μια πόλη ονειρεμένη στους πρόποδες του βουνού με πανοραμική θέα στη θάλασσα που απέχει μόλις λίγα λεπτά. Σε κάθε γωνιά της πόλης υπάρχουν είτε φρέσκα έργα είτε μπουλντόζες που δουλεύουν πυρετωδώς.

1) Πάρκο κυκλοφοριακής αγωγής – παιδότοπος, στο τετράγωνο Επαμεινώνδα-Ηφαίστου-Δημελά-Ποσειδώνος.

2) Υπαίθριο γυμναστήριο για μικρούς και μεγάλους, με ταρτάν στίβου περιμετρικά, στο τετράγωνο Δημελά-Ηρακλείτου-Μήδειας-Τυρταίου.

3) Πλήρης ανάπλαση της πλατείας Αγίου Τρύφωνα με περισσότερο πράσινο, νέα μεγάλα δένδρα, καινούργιο χλοοτάπητα, νέα σχεδίαση και δάπεδο με τα πλέον ποιοτικά υλικά, φώτα LED τελευταίας γενιάς και ένα πολύχρωμο συντριβάνι που ολοκληρώθηκε και ξεκίνησε η λειτουργία του.4) Ενιαία διαδρομή περιπάτου, ποδηλάτου και αναψυχής στους πρόποδες του Υμηττού, από τα όρια με την Αργυρούπολη μέχρι τα όρια με τη Βούλα. Δημιουργία νέου πεζοδρόμου με τα πλέον σύγχρονα υλικά, φώτα LED τελευταίας γενιάς, εκατοντάδες καινούργια δένδρα, ανάπλαση στους γύρω δρόμους. «Η ποιότητα κάθε πόλης είναι οι δημόσιοι χώροι της. Οι δρόμοι και τα πεζοδρόμια. Τα πάρκα και οι πλατείες. Οι χώροι άθλησης και αναψυχής. Στη Γλυφάδα είναι μόνιμη η έννοια μας να δημιουργούμε καινούργιες, σύγχρονες δημόσιες υποδομές, βελτιώνοντας την ποιότητα ζωής σε όλη την πόλη μας. Η ζωή μας στη Γλυφάδα συνεχίζει να αλλάζει με έργα», τονίζει ο Δήμαρχος των έργων Γιώργος Παπανικολάου.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.