Δύο νέα μεγάλα έργα στη Γλυφάδα: Πάρκο κυκλοφοριακής αγωγής, παιδότοπος και υπαίθριο γυμναστήριο




Άλλα δύο έργα ζωής είναι στα σκαριά στη Γλυφάδα. Από αυτά που δίνουν πνοή στην πόλη και ομορφαίνουν την καθημερινότητα των κατοίκων της. Πάρκο κυκλοφοριακής αγωγής μαζί με παιδότοπο και υπαίθριο γυμναστήριο μαζί με ταρτάν στίβου, όλα κατασκευασμένα με τα πλέον σύγχρονα και ποιοτικά υλικά. «Δύο ακόμα καινούργιες υποδομές σύντομα θα είναι έτοιμες στη Γλυφάδα ! Η ποιότητα κάθε πόλης είναι και οι δημόσιοι χώροι της. Οι δρόμοι και τα πεζοδρόμια. Τα πάρκα και οι πλατείες. Οι χώροι άθλησης και αναψυχής. Στη Γλυφάδα είναι μόνιμη η έννοια μας να δημιουργούμε καινούργιες δημόσιες υποδομές – σύγχρονες, όμορφες, ποιοτικές. Οι εργασίες προχωράνε με πυρετώδεις ρυθμούς για δύο νέους δημόσιους χώρους, υψηλότατων προδιαγραφών.

Α) Ο πρώτος είναι ένα πάρκο κυκλοφοριακής αγωγής για τους μικρούς μας φίλους, μαζί με ένα παιδότοπο που επίσης δημιουργούμε από το μηδέν (στο τετράγωνο Επαμεινώνδα-Ηφαίστου-Δημελά-Ποσειδώνος). Ένα έργο που κατασκευάζεται με βιοκλιματικά υλικά, με συγχρηματοδότηση από το Πράσινο Ταμείο.

Β) Ο δεύτερος είναι ένα μεγάλο υπαίθριο γυμναστήριο, για μικρούς και μεγάλους, μαζί με ταρτάν στίβου περιμετρικά (στο τετράγωνο Δημελά-Ηρακλείτου-Μήδειας-Τυρταίου).Λεπτομέρειες και για τα δύο αυτά έργα πνοής για την πόλη μας θα παρουσιάσουμε σύντομα με τις εικόνες της υλοποίησης», τονίζει ο Δήμαρχος Γλυφάδας Γιώργος Παπανικολάου. Και προσθέτει : «Οφείλω επίσης να υπενθυμίσω ότι οι δύο αυτές εκτάσεις αγοράστηκαν από το Δήμο μας περίπου προ δεκαετίας επί δημαρχίας του προκατόχου μου Κώστα Κόκκορη και είμαστε πολύ χαρούμενοι που – μετά από πολλές δυσκολίες – τις αξιοποιούμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, βελτιώνοντας την ποιότητα ζωής για όλη τη Γλυφάδα μας. Συνεχίζουμε».



Διαβάστε Επίσης

Ένα Σχόλιο στο “Δύο νέα μεγάλα έργα στη Γλυφάδα: Πάρκο κυκλοφοριακής αγωγής, παιδότοπος και υπαίθριο γυμναστήριο

  • 18/02/2022 at 9:57 μμ
    Permalink

    Αρκεί να καθαρίζονται. Γιατί δυστυχώς ότι φτιάχτηκε είναι παρατημένο.

    Απαντήστε

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.