Διαρρήκτης άδειασε τα ταμεία καταστημάτων σε Ταύρο και Μοσχάτο
Διαρρήκτης «τρύπωσε» σε φαρμακείο και κατάστημα ηλεκτρολογικού εξοπλισμού και έφυγε, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του L&O, πλουσιότερος κατά 16.450 ευρώ!

Οι δύο κλοπές σημειώθηκαν τα ξημερώματα της Κυριακής, στην οδό Πειραιώς, σε Ταύρο και Μοσχάτο αντίστοιχα. Ο δράστης που φορούσε κράνος, γάντια, και σκούρα ρούχα, έσπασε με βαριοπούλα την βοηθητική είσοδο του φαρμακείου, που στεγάζεται σε εμπορικό κέντρο στην οδό Πειραιώς, και εισήλθε στο εσωτερικό του. Ερεύνησε συρτάρια και ντουλάπια, και εντόπισε το χρηματοκιβώτιο του καταστήματος.


Ο Δήμος Αλίμου κέρδισε συνολικά τέσσερα βραβεία στα Best City Awards
Το ξήλωσε βγήκε από το φαρμακείο και όπως φαίνεται από τις κάμερες ασφαλείας, επιβιβάστηκε σε μηχανή μεγάλου κυβισμού, που οδηγούσε συνεργός του. Όπως κατέθεσε στην αστυνομία ο ιδιοκτήτης του φαρμακείου στο χρηματοκιβώτιο έκρυβε 14.000 ευρώ!

Λίγη ώρα αργότερα ο ίδιος κλέφτης, με την ίδια μεθοδολογία μπήκε σε καταστήματα με ηλεκτρολογικό εξοπλισμό, στην οδό Πειραιώς στο Μοσχάτο. Ο δράστης βρήκε κρυμμένα 2.450 ευρώ, τα άρπαξε και φεύγοντας έκλεψε και ηλεκτρολογικό εξοπλισμό.

Οι κάμερες ασφαλείας του καταστήματος έχουν καταγράψει τις κινήσεις του διαρρήκτη. Το Τμήμα Ασφάλειας Μοσχάτου – Ταύρου αναζητά στοιχεία για την ταυτοποίηση των δύο κακοποιών. Πηγή: lawandorder.gr

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.