Έρχεται παράταση για τις συμβάσεις COVID στους δήμους
Για την απόφαση του Υπ. Εσωτερικών να παραταθούν οι συμβάσεις ορισμένου χρόνου των εργαζομένων που προσλήφθηκαν στις Περιφέρειες και στους δήμους, προκειμένου να αντιμετωπιστούν οι αυξημένες ανάγκες της πανδημίας για άλλους 3 μήνες ενημερώθηκε σήμερα ο Περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης σε σχετική τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με  τον Υπ. Εσωτερικών Μ. Βορίδη.

Με αφορμή αυτή την εξέλιξη επισημαίνει τα εξής: «Η απόφαση του Υπουργού Εσωτερικών Μ. Βορίδη και της κυβέρνησης να παρατείνει τις συμβάσεις του έκτακτου προσωπικού για ακόμα  3 μήνες, είναι πολύ θετική, με δεδομένες τις  αυξημένες ανάγκες που έχουν υπηρεσίες μας, εξαιτίας κυρίως της υγειονομικής κρίσης. Ως Περιφέρεια Αττικής και αναγνωρίζοντας τις σημαντικές υπηρεσίες που προσφέρουν στη λειτουργία  μας οι συγκεκριμένοι εργαζόμενοι, θα συνεχίσουμε να διεκδικούμε και την περαιτέρω παραμονή τους και πλέον των 3 αυτών μηνών, καθώς την κρίνουμε  αναγκαία για την απρόσκοπτη λειτουργία μας, προς  όφελος των πολιτών».

Με επιστολή του προς τους Υπουργούς Εσωτερικών κ. Μάκη Βορίδη και Αναπλ. Εσωτερικών κ. Στέλιο Πέτσα, ο Δήμαρχος Αλίμου Ανδρέας Κονδύλης ζητούσε να δοθεί η δυνατότητα στους Δήμους να κάνουν παράταση για τουλάχιστον 4 μήνες στις συμβάσεις του έκτακτου προσωπικού που έχει προσληφθεί με τις ειδικές διατάξεις covid.Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.