Nέα γυναικοκτονία: “Σε παρακαλώ μη με σκοτώσεις” φώναζε το θύμα (VIDEO)




Εντοπίστηκε και συνελήφθη πριν από λίγη ώρα ο άνδρας που φέρεται να δολοφόνησε την σύντροφο του στο διαμέρισμα της στην οδό Γραβιάς με αιχμηρό αντικείμενο και τράπηκε σε φυγή.
Συγκεκριμένα σύμφωνα με πληροφορίες της αστυνομίας ο γεωργιανής καταγωγής 55χρονος φερόμενος ως δολοφόνος μετά το στυγερό έγκλημα διέφυγε από την οδό Γραβιάς με την αστυνομία να τον αναζητάει όλο το απόγευμα.

Το ανθρωποκυνηγητό έλαβε τέλος στην οδό Θεμιστοκλή Σοφούλη στην Καλαμαριά όπου εντοπίστηκε ο δράστης και συνελήφθη με την συνδρομή των ΟΠΚΕ.

Ρεπορτάζ: Στράτος Λούβαρης – grtimes.gr

Η στυγερή δολοφονία έγινε στη μία το μεσημέρι, στο διαμέρισμα του θύματος επί της οδού Γραβιάς, στην ανατολική Θεσσαλονίκη. Όπως περιέγραψε γείτονας του θύματος λίγο πριν η γυναίκα σωπάσει, άκουσε έντονες φωνές και χτυπήματα ενώ η γυναίκα απευθυνόμενη στον δράστη φώναξε: “Σε παρακαλώ μη με σκοτώσεις”. Λίγο αργότερα ακούστηκε να βαριανασαίνει και μετά σιωπή.



Όπως είπε, ο δράστης διέμενε το τελευταίο διάστημα συχνά στο σπίτι του θύματος ενώ οι καβγάδες ήταν συχνοί. Ο ίδιος δήλωσε σοκαρισμένος με την άγρια δολοφονία που σημειώθηκε δίπλα από το σπίτι του μέρα – μεσημέρι.

Σημειώνεται ότι η γυναίκα εντοπίστηκε μέσα σε λίμνη αίματος. Από την πρώτη στιγμή η αστυνομία έχει στήσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του 55χρονου Γεωργιανού, ο οποίος, σύμφωνα με μαρτυρία, εθεάθη μετά το έγκλημα να βγαίνει στο δρόμο και να απομακρύνεται από το σπίτι με αίματα στα χέρια.

Πριν από λίγη ώρα η σορός του θύματος μεταφέρθηκε για νεκροψία – νεκροτομή, ενώ από το μεσημέρι ειδικά κλιμάκια βρίσκονται στο διαμέρισμα που έγινε η δολοφονία.

Έξω από την πολυκατοικία συγκεντρώθηκαν συγγενείς της 55χρονης γυναίκας οι οποίοι δε μπορούν να πιστέψουν ακόμα όσα διαδραματίστηκαν.

Δείτε βίντεο και φωτογραφίες του GRTimes.gr:

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.