Κάνετε χημειοθεραπεία και ακτινοθεραπεία; Στο CureCancer.gr, βρείτε διατροφολόγο / διαιτολόγο. Θα σας βοηθήσει!




Είστε σε θεραπεία, χημειοθεραπεία και ακτινοθεραπεία για καρκίνο στο Κεφάλι, τον Τράχηλο ή το Στόμα; Στο CureCancer.gr βρείτε τον κατάλληλο διατροφολόγο / διαιτολόγο για εσάς. Η καλή διατροφή έχει συνδεθεί με καλύτερη επιβίωση!

Οι ασθενείς με καρκίνο κεφαλής και τραχήλου ή καρκίνο του στόματος, μπορεί να δυσκολεύονται με το φαγητό, να αισθάνονται κόπωση και ανορεξία και να χάνουν βάρος. Οι διατροφολόγοι/διαιτολόγοι, με εμπειρία στην αντιμετώπιση ογκολογικών ασθενών, αποτελούν  κεντρικό μέρος της διεπιστημονικής ομάδας για ασθενείς με καρκίνο κεφαλής και τραχήλου. Βρείτε διατροφολόγο στο CureCancer, θα σας βοηθήσει!

Δείτε τη μελέτη στο CureCancer: «πρέπει να φας για να επιβιώσεις». Οι διατροφολόγοι μπορούν να προσφέρουν μία αλλαγή συμπεριφοράς υγείας και να βοηθήσουν στην πρόληψη της υποθρεψίας κατά την ακτινοθεραπεία στον καρκίνο κεφαλής και τραχήλου (Head and neck cancer patient experience of a new dietician-delivered health behavior intervention: “you know you have to eat to survive”. McCarter K et al. Supportive Care in Cancer 2018;26:2167-2175).

Επισκεφθείτε το CureCancer.gr και δείτε τι είπαν στη μελέτη οι ασθενείς: Οι συνεδρίες με τους διατροφολόγους όχι μόνο με βοήθησαν αλλά και με έκαναν να αισθανθώ «άνετα», οι διατροφολόγοι καταλάβαιναν και αισθάνονταν το πρόβλημα μου.



Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.