Δωρεάν rapid test την Κυριακή 8 Αυγούστου στη Βάρκιζα
Δωρεάν τεστ ταχείας ανίχνευσης Covid – 19 (Rapid Test) θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή 8 Αυγούστου, από τις 08.00 π.μ. έως και τις 13.00, στο πλακόστρωτο της παραλίας Βάρκιζας στη Δ.Ε. Βάρης (Λεωφόρος Ποσειδώνος 12), σε συνεργασία του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης με τον Εθνικό Οργανισμό Δημόσιας Υγείας (Ε.Ο.Δ.Υ.).

Οι πολίτες που επιθυμούν να εξεταστούν θα προσέρχονται πεζοί και θα εξετάζονται χωρίς ραντεβού, από τα κινητά συνεργεία του ΕΟΔΥ.

Σε περίπτωση θετικού αποτελέσματος, οι πολίτες θα ενημερώνονται τηλεφωνικά εντός 30 λεπτών από τον ΕΟΔΥ, προκειμένου να προσέλθουν για επανέλεγχο.

Για την έκδοση πιστοποιητικού αποτελέσματος, οι πολίτες μπορούν να επισκεφθούν το gov.gr και να μεταβούν στην υπηρεσία “Βεβαίωση αρνητικού διαγνωστικού ελέγχου κορωνοϊού COVID-19” ακολουθώντας τις σχετικές οδηγίες. Η σύνδεση με τη συγκεκριμένη υπηρεσία απαιτεί τους προσωπικούς κωδικούς πρόσβασης στο taxisnet. Οι ανήλικοι, μπορούν να ζητήσουν χειρόγραφη βεβαίωση αποτελέσματος από το κλιμάκιο του Ε.Ο.Δ.Υ. Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.