Επίδειξη πυγμαχίας με αμαξίδιο στο Μαρκόπουλο
Η επίδειξη πυγμαχίας με αμαξίδιο πραγματοποιήθηκε με πρωτοβουλία του Αντιδημάρχου Καθαριότητας, Ηλεκτροφωτισμού και Περιβάλλοντος Γιάννη Αϊδινιώτη και την αρωγή της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πυγμαχίας (Ε.Ο.Π.), στον προαύλιο χώρο του 1ου Λυκείου Μαρκοπούλου.

Η συμβολική αυτή εκδήλωση είχε ως στόχο τόσο την ευαισθητοποίηση της κοινωνίας για το δικαίωμα όλων στον αθλητισμό, όσο και για την προβολή του αιτήματος της ένταξης της πυγμαχίας με αμαξίδια, στους Παραολυμπιακούς Αγώνες! Άλλωστε στην κατεύθυνση αυτή, η Ε.Ο.Π. θα εντάξει το άθλημα στους κόλπους της και θα είναι αρωγός στην προσπάθεια ανάπτυξης του σε όλη την Ελλάδα.


Ο Δήμος Αλίμου κέρδισε συνολικά τέσσερα βραβεία στα Best City Awards
Ο Αντιδήμαρχος Γιάννης Αϊδινιώτης που συμμετείχε ο ίδιος «αγωνιστικά» στην επίδειξη, είναι προπονητής πυγμαχίας Α΄ κατηγορίας, με δίπλωμα προπονητή ΑΙΒΑ της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Πυγμαχίας και έχει υπηρετήσει το άθλημα της πυγμαχίας ως αθλητής, τεχνικός σύμβουλος της Εθνικής ομάδας και επικεφαλής προπονητής πυγμαχίας στον ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΌ Α.Ο. Έχει τιμηθεί πολλές φορές για την προσφορά του στον αθλητισμό, με ειδική μνεία στη «δημιουργία της γυναικείας πυγμαχίας», το οποίο ήταν προσωπικό του επίτευγμα.

Στη συμβολική αυτή δράση έδωσαν το παρόν: ο Δήμαρχος Μαρκοπούλου Κωνσταντίνος Αλλαγιάννης, η Αντιδήμαρχος Παιδείας, Αθλητισμού, Πολιτισμού και Κοινωνικής Πρόνοιας Μένη Βαμποράκη, ο πρόεδρος της Κοινωφελούς Δημοτικής Επιχείρησης Μαρκοπούλου (Κ.Δ.Ε.Μ.) Χρήστος Μπισιώτης, ο πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πυγμαχίας Χάρης Μαριόλης, οι αντιπρόεδροι του Δ.Σ. της Ομοσπονδίας Γεώργιος Αποστολόπουλος και Χρήστος Ζαρκάδας, ο πρωταθλητής και ομοσπονδιακός προπονητής Αντώνης Γιαννούλας και ο διεθνής διαιτητής Μιχάλης Αεράκης.

Ο Δήμος Μαρκοπούλου ευχαριστεί όλους τους συμμετέχοντες και δηλώνει αρωγός, αφενός στην προσπάθεια να αναγνωριστεί η πυγμαχία με αμαξίδια ως παραολυμπιακό άθλημα και αφετέρου, να υποστηριχθεί έμπρακτα η πρόσβαση όλων στον αθλητισμό. Συνεχίζει να αποτελεί κορυφαίο ιδεώδες, που παραμένει πάντα επίκαιρο, αφού αναδείχθηκε ως κυρίαρχη διέξοδος τόσο κατά τη διάρκεια του πολύμηνου εγκλεισμού λόγω της πανδημίας, όσο και στο «άνοιγμα» της κοινωνίας μετά από αυτή.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.