Ξεκινούν οι εγγραφές για τα καλοκαιρινά παιδικά προγράμματα (Camp) του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης




Μετά τη μεγάλη επιτυχία που σημείωσαν οι καλοκαιρινές αθλητικές δραστηριότητες για παιδιά που πραγματοποίησε ο Δήμος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης μέσω του Οργανισμού Αθλητισμού, Πολιτισμού και Παιδικής Αγωγής (Ο.Α.Π.Π.Α.), αποφασίστηκε η διοργάνωση νέων δραστηριοτήτων για το καλοκαίρι του 2021.

Σκοπός του προγράμματος είναι η απασχόλησή τους σε αθλητικές, διαδραστικές, καλλιτεχνικές και λοιπές δημιουργικές δραστηριότητες και στόχος αφενός η στήριξη των οικογενειών του Δήμου και η παροχή βοήθειας προς τους εργαζόμενους γονείς και αφετέρου η παροχή μια ολοκληρωμένης γνώσης και ψυχαγωγίας στους μικρούς μαθητές κατά τις καλοκαιρινές διακοπές.

Οι «Καλοκαιρινές Αθλητικές και Δημιουργικές Δραστηριότητες 2021», απευθύνονται σε παιδιά 6-12 ετών και θα πραγματοποιηθούν στις εγκαταστάσεις του Δημοτικού Αθλητικού Κέντρου Βάρης «Κ.Μπαγλατζής» (Μουτούση 1 Βάρη), σε δύο περιόδους:

  • 1η περίοδος: 5 Ιουλίου έως 16 Ιουλίου 2021
  • 2η περίοδος: 19 Ιουλίου έως 30 Ιουλίου 2021

Ημέρες – Ωράριο Διεξαγωγής: από τις 07:30 έως 16:00 – Δευτέρα έως και Παρασκευή



Οι αιτήσεις για όσους ενδιαφέρονται να δηλώσουν συμμετοχή, θα γίνονται μόνον ηλεκτρονικά σε ειδική πλατφόρμα υποδοχής αιτήσεων

Πατήστε ΕΔΩ

για να υποβάλετε αίτηση συμμετοχής το πρόγραμμα

και να προσκομίσετε τα απαιτούμενα δικαιολογητικά

Η πλατφόρμα θα ενεργοποιηθεί στις 21 Ιουνίου, στις 9.00 π.μ, και θα παραμείνει ενεργή για την υποβολή των αιτήσεων σας έως και τις 25 Ιουνίου 2021 στις 11.45 μ.μ.

Ενημερωθείτε αναλυτικά για τις δράσεις του προγράμματος,

ξεφυλλίζοντας το ηλεκτρονικό έντυπο μας, πατώντας ΕΔΩ

ΟΡΟΙ ΕΓΓΡΑΦΗΣ/ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

ΕΓΓΡΑΦΗ

Για την εγγραφή του κάθε παιδιού θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας με βάση το χρόνο υποβολής της αίτησης ανά κατηγορία.

Οι κατηγορίες είναι οι εξής:

1. Τέκνα δημοτών του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης και εργαζομένων του Δήμου και στον Ο.Α.Π.Π.Α. (ανεξάρτητα εάν είναι δημότες ή κάτοικοι)

2. Τέκνα κατοίκων του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης

3. Τέκνα μη δημοτών και μη κατοίκων του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης

ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΩΝ

Θα προηγηθούν ανά κατηγορία:

Τέκνα οικογενειών όπου εργάζονται και οι δύο γονείς.

θα προηγηθούν μόνο για μία περίοδο με τη σειρά προτίμησης που θα δηλώσουν. Εάν επιθυμούν να συμμετάσχουν και σε άλλη περίοδο, η σειρά προτεραιότητας θα είναι σύμφωνα με τον αριθμό πρωτοκόλλου της αίτησης ανά κατηγορία και εφόσον υπάρχουν κενές θέσεις στην συγκεκριμένη περίοδο.

Απαραίτητη προϋπόθεση για την έγκριση συμμετοχής είναι η κατάθεση όλων των δικαιολογητικών με την υποβολή της αίτησης και η καταβολή του κόστους συμμετοχής η οποία θα ακολουθήσει πριν την έναρξη της κάθε περιόδου.

Γενικά δικαίωμα συμμετοχής το κάθε παιδί έχει για μία περίοδο και σε περίπτωση που επιθυμεί και άλλη/άλλες περιόδους, θα μπει στη διαδικασίας επιλογής εφόσον για τις συγκεκριμένες περιόδους υπάρχουν κενές θέσεις.

ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ:

 1. Το ένα (1) άτομο, 60 ευρώ ανά περίοδο

 2. Τα δύο (2) αδέλφια, 100 ευρώ ανά περίοδο

 3. Τα τρία (3) αδέλφια 150 ευρώ ανά περίοδο

Στο κόστος συμμετοχής συμπεριλαμβάνεται ένα γεύμα και εκδρομές στη Θάλασσα.

Σε περίπτωση που οι υπηρεσίες εμπίπτουν σε καθεστώς του αναλογούντος Φ.Π.Α., θα συμπεριλαμβάνεται στις τιμές του κόστους συμμετοχής. Το χρηματικό ποσόν συμμετοχής θα προκαταβάλλεται με την εγγραφή του συμμετέχοντα έως και 3 ημέρες πριν την έναρξη της κάθε περιόδου.

Η καταβολή του αναλογούντος ποσού θα γίνεται με κατάθεση στον λογαριασμό τραπέζης του Ο.Α.Π.Π.Α. σε συνδυασμό με την ηλεκτρονική αποστολή καταθετηρίου.

ΑΠΑΛΛΑΓΕΣ

Για 15 παιδιά / περίοδο με σειρά προτεραιότητας:

  • Παιδιά του Παιδικού Χωριού SOS ΒΑΡΗΣ, ΠΙΚΠΑ
  • Τέκνα οικογενειών με χαμηλά εισοδήματα, μετά από βεβαίωση της Κοινωνικής Υπηρεσίας του Δήμου ότι ανήκουν στο Μητρώο Κοινωνικής Αλληλεγγύης ή στο Κοινωνικό Παντοπωλείο ή με ισχύουσα απόφαση έγκρισης ΚΕΑ (ελάχιστο εγγυημένο εισόδημα).

Οι απαλλαγές ισχύουν μόνο για μία περίοδο.

ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΕΓΓΡΑΦΗΣ

  • Αίτηση συμμετοχής (θα συμπεριλαμβάνει και υπεύθυνη δήλωση του γονέα/ κηδεμόνα ότι επιτρέπει τη συμμετοχή του παιδιού στο camp)
  • Ιατρική βεβαίωση από παιδίατρο ή καρδιολόγο, η οποία θα βεβαιώνει ότι το παιδί είναι υγιές και μπορεί να αθλείται
  • Αποδεικτικό διαμονής για Κατοίκους (φωτοτυπία λογαριασμού Δ.Ε.Κ.Ο ή μισθωτηρίου)
  • Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης για Δημότες
  • 1 μικρή φωτογραφία του παιδιού
  • Βεβαίωση εργασίας των γονέων
  • Φωτοαντίγραφο ταυτότητας γονέα.
  • Βεβαιώσεις για χαμηλά εισοδήματα.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.