Άλιμος: Εμβληματικές αναπλάσεις θα αλλάξουν την εικόνα της πόλης




Το Δημαρχείο Αλίμου επισκέφθηκαν το πρωί της Τετάρτης, ο Αναπληρωτής Υπουργός Εσωτερικών, Στέλιος Πέτσας με τον Γενικό Γραμματέα Μιχάλη Σταυριανουδάκη. Ακολούθησε ευρεία σύσκεψη κατά τη διάρκεια της οποίας ο Δήμαρχος Ανδρέας Κονδύλης παρουσίασε την πρόταση για μια σειρά εμβληματικών παρεμβάσεων στην πόλη, στο πλαίσιο του προγράμματος “Αντώνης Τρίτσης”.

Τις αναπλάσεις στην πόλη μας τις έχει ανάγκη η κοινωνία και το περιβάλλον. Αναβαθμίζουν την ποιότητα της ζωής και αφήνουν ένα αποτύπωμα μεγάλο και σοβαρό σε βάθος χρόνου” δήλωσε ο Ανδρέας Κονδύλης

“Ευχαριστούμε τους κυρίους Πέτσα και Σταυριανουδάκη, για την τιμή που μας έκαναν να μας επισκεφθούν στο Δημαρχείο και να κουβεντιάσουμε αναλυτικά μία σειρά από ζητήματα που απασχολούν τον τοπική αυτοδιοίκηση. Ζητήματα θεσμικά, χρηματοδότησης και στήριξης των δήμων αλλά και τρέχοντα, όπως ζητήματα της πολιτικής προστασίας που αφορούν την ασφάλεια όλων μας, αλλά βεβαίως και τις προτάσεις του δήμου για το “Αντώνης Τρίτσης” που πρόκειται να υποβάλουμε στο Υπουργείο.

Το επόμενο διάστημα με την υλοποίηση των έργων θα αντιληφθούν οι πολίτες το μέγεθος της σημασίας των παρεμβάσεων”.



Η πόλη σας, η πατρίδα του Θουκυδίδη θα γράψει ιστορία με μια δημοτική αρχή που έχει όραμα για τον τόπο και δημότες που θέλουν να δουν τη ζωή τους να βελτιώνεται όπως το έργο της ανάπλασης που θα ενώνει την πόλη με την παραλία.” δήλωσε ο Στέλιος Πέτσας. “Θα είμαστε δίπλα σας να το στηρίξουμε όπως και τα άλλα αναπτυξιακά έργα που έχουν υποβληθεί στο πρόγραμμα “Αντώνης Τρίτσης” αλλά και τα τρέχοντα θέματα όπως τη ναυαγοσωστική κάλυψη με έκτακτη χρηματοδότηση”.

Στη σύσκεψη συμμετείχαν οι αντιδήμαρχοι Αναστασία Σιμητροπούλου, Δώρα Σύρμα και Νίκος Αλεξόπουλος, ο γενικός γραμματέας Ευάγγελος Κακαβής και ο σύμβουλος του δημάρχου, Δημήτρης Δράκος

Διαβάστε Επίσης

Ένα Σχόλιο στο “Άλιμος: Εμβληματικές αναπλάσεις θα αλλάξουν την εικόνα της πόλης

  • 11/06/2021 at 9:28 πμ
    Permalink

    Τη Θεομητορος θα τη διανοιξετε ποτε κυριε Δημαρχε; Θεομητορος και Μανδηλαρα. Προπερυσι βαλατε και πεζοδρομιο στο “δασος” , εχει και πηγαδι το “δασος” κυριε Δημαρχε,η σημανση/προχειρη περιφραξη που ειχατε τοποθετησει ΔΕΝ υπαρχει πια.

    Απαντήστε

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.