Πτήση με drone πάνω από τα Αστέρια Γλυφάδας (VIDEO)




Ξαναπαίρνουν ζωή τα Αστέρια Γλυφάδας: Τουριστικές κατοικίες, σουίτες, εστιατόρια, αρχαιολογικοί περίπατοι και χώροι δραστηριοτήτων είναι μερικά από όσα περιλαμβάνει η μελέτη. DroneViews by Zisimos Zizos

Τι προβλέπει η μελέτη για τα Αστέρια Γλυφάδας
Η αρχιτεκτονική μελέτη προβλέπει την κατασκευή πεντάστερου ξενοδοχείου που θα διαθέτει 127 κλειδιά και θα είναι υπό τη διαχείριση της One & Only.

Σύμφωνα με την αρχιτεκτονική μελέτη, προβλέπεται να δημιουργηθούν:

115 πολυτελή δωμάτια
14 τουριστικές κατοικίες
12 σουίτες
εκθεσιακός χώρος και αίθουσα πολλαπλών χρήσεων
2 εστιατόρια
αρχαιολογικοί περίπατοι
χώροι δραστηριοτήτων για παιδιά και εφήβους
κέντρο αναζωογόνησης



Ο σχεδιασμός του ξενοδοχειακού συγκροτήματος

Πιο αναλυτικά, ένα από τα δύο διώροφα κτίσματα του ξενοδοχειακού συγκροτήματος, αυτό που διαθέτει μορφή καμπύλης, θα αποτελεί το κεντρικό κτίριο υποδοχής. Σε αυτό θα αναπτυχθούν branded εστιατόριο, παιδικός σταθμός, όπως και 12 δωμάτια. Επίσης, η αρχιτεκτονική μελέτη προβλέπει τη δημιουργία 95 επιπλωμένων διαμερισμάτων, ενώ στο δυτικό όριο της έκτασης θα αναπτυχθούν 14 ανεξάρτητες κατοικίες ενεργειακά αυτόνομες, με ιδιωτικό υπαίθριο χώρο και χώρο στάθμευσης.

Σε δύο από τα κτίρια του συγκροτήματος, θα δημιουργηθούν:

επτά κατοικίες 152-199 τ.μ. η καθεμία
επτά δωμάτια ξενοδοχείου με επιφάνεια 72–75 τ.μ. το καθένα

Ξεχωριστή κατοικία
Επίσης, προβλέπεται και ξεχωριστή κατοικία, συνολικής επιφάνειας 162 τ.μ., που αποτελείται από τρία ανεξάρτητα κτίρια, καθώς και γυμναστήριο, χώροι προσωπικού της προεδρικής σουίτας και υποστηρικτικοί χώροι.

Άλλα έργα

Στην τουριστική επένδυση προβλέπεται επίσης η δημιουργία: δικτύου για χρήση μικρών ηλεκτρικών αυτοκινήτων με σταθμούς φόρτισης, δικτύου πεζοδρόμων, δύο αρχαιολογικών περιπάτων καθώς και υπαίθριων καλλιτεχνικών εκθέσεων. Τόσο στα καταλύματα, τα κτίσματα και τις βοηθητικές εγκαταστάσεις, όσο και στον περιβάλλοντα χώρο χρησιμοποιούνται φιλικά προς το περιβάλλον υλικά και επαναχρησιμοποιείται ό,τι μπορεί να αξιοποιηθεί.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.