Το Νέο Land Rover Defender αναδείχτηκε νικητής στο θεσμό Women’s World Car of the Year 2021
Το Νέο Land Rover Defender αναδείχτηκε νικητής στο θεσμό Women’s World Car of the Year 2021 και το Καλύτερο Μεσαίο SUV 2021 (Best Medium SUV 2021) που σημαίνει ότι το παντός εδάφους 4×4 γιόρτασε πριν από λίγες εβδομάδες την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας με …στυλ.

Είναι η πρώτη φορά που ένα Land Rover κερδίζει την υψηλότερη διάκριση του θεσμού, η οποία έρχεται να προστεθεί σε μία σειρά διεθνών επιτυχιών για το πιο ικανό αυτοκίνητο που έχει κατασκευάσει ποτέ η Land Rover. Το  Defender ήταν ο μεγάλος νικητής των φετινών βραβείων ‘Women’s World Car of the Year’.


Ανδρέας Κονδύλης: Οκτώ αλήθειες για το νέο Δημαρχείο Αλίμου
Στην κριτική επιτροπή του θεσμού Women’s World Car of the Year (WWCOTY) συμμετέχουν αποκλειστικά και μόνο εκπρόσωποι του γυναικείου φύλου, και συγκεκριμένα 50 δημοσιογράφοι από το χώρο του αυτοκινήτου από 38 χώρες σε πέντε ηπείρους, με σκοπό την ανάδειξη των καλύτερων νέων μοντέλων της αγοράς. Η Ελλάδα εκπροσωπείται από την δημοσιογράφο Αριάδνη Γερασιμίδου, η οποία συνεχάρη τη Land Rover για τη νίκη της, δηλώνοντας μεταξύ άλλων: «Χαίρομαι, γιατί το Defender ήταν και δική μου επιλογή στην ψηφοφορία. Πολυτέλεια, συστήματα, ποιότητα και απόλυτη τετρακίνηση είναι όσα το χαρακτηρίζουν».

Το  Defender απέσπασε πρώτα τον τίτλο του Best Medium SUV 2021 και συνέχισε με την κατάκτηση του κορυφαίου τίτλου του WWCOTY – ανήμερα της Παγκόσμιας Ημέρας της Γυναίκας.Οι κριτές εκθείασαν τον ξεχωριστό σχεδιασμό του Defender, τις εξαιρετικές ικανότητες εκτός δρόμου, την κορυφαία δυναμική συμπεριφορά στο δρόμο και την πρακτικότητα και συνδεσιμότητα ενός οχήματος του 21ου αιώνα. Η πολυσυλλεκτική γκάμα του Defender περιλαμβάνει εκδόσεις 90 και 110, επαγγελματικά Hard Top μοντέλα και μία ποικιλία κινητήριων συνόλων, από ένα plug-in υβριδικό μέχρι το νέο V8 κινητήρα.

Το Defender έχει κατακτήσει πάνω από 50 διεθνή βραβεία από τότε που λανσαρίστηκε, με τις εκδόσεις 110 και 90 να γνωρίζουν πρωτοφανή ζήτηση.

Η Marta García, Executive President του θεσμού Women’s World Car of the Year, δήλωσε, «Ένα αυτοκίνητο – θρύλος ανανεώνεται. Το Land Rover Defender δεν είναι απλά ένα SUV για να διασχίσεις τη ζούγκλα του Αμαζονίου ή την αχανή έρημο. Στην τελευταία εκδοχή του σε προσκαλεί να ταξιδέψεις στο δρόμο με την άνεση ενός πολυτελούς sedan. Γι’ αυτό το λόγο, και σε συνδυασμό με την τεχνολογία και το υψηλό επίπεδο άνεσης που προσφέρει απέσπασε τον τίτλο του Καλύτερου Αυτοκινήτου της Χρονιάς στο θεσμό Women’s World Car of the Year.»

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.