Η ΑΔΕΔΥ “τράβηξε το αυτί” συνδικαλίστριας του δήμου Αλίμου




ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΗΣ Α.Δ.Ε.Δ.Υ. ΠΟΥ ΔΗΛΩΝΕΙ ΟΤΙ ΤΑ ΕΞΩΔΙΚΑ, ΟΙ ΑΓΩΓΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ. ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΤΗΝ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΥ (ΔΗΜΟΣ ΑΛΙΜΟΥ) ΝΑ ΑΠΟΣΥΡΕΙ ΤΙΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΔΙΕΝΕΞΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΕΣ ΔΙΩΞΕΙΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ

Συχνά πυκνά βλέπει το φως της δημοσιότητας μια συνδικαλιστική αντιπαράθεση στον Δήμο Αλίμου που υποβαθμίζει το κύρος του συνδικαλιστικού κινήματος πανελλαδικά.
Η όποια συνδικαλιστική αντιπαράθεση πρέπει να γίνεται με όρους διαλόγου, κριτικής αντιπαράθεσης και με μόνο κριτήριο τη βούληση των πολλών που επιβάλλουν οι δημοκρατικές διαδικασίες στο πλαίσιο πάντα της λειτουργίας των Συλλόγων.
Η Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ, αφού έλαβε υπόψη τη σχετική Ανακοίνωση της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α., συστήνει η επίλυση των όποιων διαφορών να γίνεται στα συλλογικά όργανα, όπου η ψήφος των πολλών αποτελεί τη μοναδική κατευθυντήρια γραμμή με απόλυτο σεβασμό στο δικαίωμα των μειοψηφιών.
Οι προσφυγές, τα εξώδικα και οι μηνύσεις, και ιδιαίτερα αυτές που εμπεριέχουν προσωπικές εμπάθειες είναι καταδικαστέες.
Καλούμε τη συνάδελφο Αναστασία Παπαχρήστου να αποσύρει τις δικαστικές διενέξεις και τις πειθαρχικές διώξεις συναδέλφων, που, εκτός των άλλων, δίνουν το άλλοθι στη Διοίκηση του Δήμου Αλίμου να βαδίζει σε αντίστοιχο απαράδεκτο «μονοπάτι»…
Οι θέσεις, οι απόψεις, η συνδικαλιστική δράση επικροτείται και επιβεβαιώνεται με την ψήφο, τη στήριξη και τη συναίνεση των συναδέλφων και όχι στα «αστικά δικαστήρια» που, ουκ ολίγες φορές, έχουν αποδειχθεί «ταφόπλακα» για τα εργατικά δικαιώματα και το συνδικαλιστικό κίνημα.



Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.