Τρεις νέες, σύγχρονες αναρροφητικές σκούπες στον Δήμο Μοσχάτου – Ταύρου (ΕΙΚΟΝΕΣ)
Συνεχίζοντας τον εκσυγχρονισμό του στόλου οχημάτων και μηχανημάτων, ο Δήμος Μοσχάτου-Ταύρου έκανε άλλο ένα σημαντικό βήμα στην κατεύθυνση της βελτίωσης της ποιότητας ζωή των πολιτών.

Παρέλαβε τρεις νέες, σύγχρονες αναρροφητικές σκούπες χειροκίνητης πλοήγησης, για τις ανάγκες των Υπηρεσιών Καθαριότητας και Πρασίνου. Τα τρία νέα οχήματα του Δήμου θα χρησιμοποιηθούν για τον καθαρισμό των κοινόχρηστων εξωτερικών χώρων (πλατείες, παιδικές χαρές, πάρκα κλπ.), καθώς και για την σάρωση οδών, πεζοδρομίων, κήπων και παρτεριών από φύλλα και απορρίμματα.


Το τρίγωνο της λάσπης: Αυτοί βρίσκονται πίσω από την επιχείρηση συκοφάντησης του Ανδρέα Κονδύλη
Οι νέες αναρροφητικές σκούπες θα τεθούν στη διάθεση των Υπηρεσιών από την Τρίτη 22 Δεκεμβρίου. Ο Δήμαρχος Μοσχάτου-Ταύρου, Ανδρέας Ευθυμίου, δήλωσε:

«Συνεχίζουμε την ενίσχυση και την ανανέωση του στόλου των οχημάτων μας προς όφελος της ποιότητας ζωής των πολιτών. Οι τρεις νέες αναρροφητικές σκούπες που παραλάβαμε θα χρησιμοποιηθούν σε πολλούς τομείς καθαρισμού εξωτερικών χώρων των Υπηρεσιών Καθαριότητας και Πρασίνου. Παράλληλα, σε εξέλιξη βρίσκεται ο νέος διεθνής διαγωνισμός προμήθειας οχημάτων για την απόκτηση τρίτου νέου λεωφορείου για τη Δημοτική Συγκοινωνία μας, καθώς και ενός νέου απορριμματοφόρου».

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.