Ο Δήμος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης διοργανώνει τριήμερο εκδηλώσεων για τη Μικρά Ασία
Ο Δήμος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης κρατά ζωντανή την μνήμη για την Μικρά Ασία και μαζί με τον Οργανισμό Αθλητισμού, Πολιτισμού και Παιδικής Αγωγής (Ο.Α.Π.Π.Α.) διοργανώνει για έκτη συνεχόμενη χρονιά, εκδηλώσεις μνήμης για την Μικρά Ασία της καρδιάς μας.

Θέτοντας σε πρώτη προτεραιότητα την ασφάλεια των πολιτών και την προστασία της δημόσιας υγείας, ο Δήμος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης, προσαρμόζει το πρόγραμμα του αφιερώματος σε σχέση με τον αρχικό σχεδιασμό και διοργανώνει Έκθεση Φωτογραφίας με θέμα «Σμύρνη, Αγαπημένη Πόλη – Πόλη Μαρτυρική», όπου θα παρουσιαστεί ένα φωτογραφικό οδοιπορικό, σε επιμέλεια και παρουσίαση Στέφανου Χατζηστεφάνου, για την πόλη της Σμύρνης πριν και μετά την καταστροφή. Παράλληλα, όπως κάθε χρόνο θα τελεστεί Επιμνημόσυνη Δέηση και Κατάθεση Στεφάνου στο μνημείο της Ιωνίας, στο πάρκο Αγίου Ιωάννη.


Το τρίγωνο της λάσπης: Αυτοί βρίσκονται πίσω από την επιχείρηση συκοφάντησης του Ανδρέα Κονδύλη
   Ακολουθεί αναλυτικά το πρόγραμμα εκδηλώσεων:

  • Από την Παρασκευή 11 έως και την Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου, η Έκθεση Φωτογραφίας «Σμύρνη, Αγαπημένη Πόλη – Πόλη Μαρτυρική» θα ανοίξει για το κοινό από την Παρασκευή το απόγευμα στις 18.00 στην Πνευματική Εστία της Δ.Ε. Βούλας (Αγίου Ιωάννου 3). Στον χώρο της Πνευματικής Εστίας ο μέγιστος αριθμός ατόμων που μπορούν να είναι ταυτόχρονα μέσα στην αίθουσα είναι τα 5 άτομα και η χρήση μάσκας προστασίας είναι υποχρεωτική. Ώρες λειτουργίας:

– Παρασκευή 11/9 το απόγευμα 18.00 – 21.00

– Σάββατο 12/9 το πρωί 10.00 – 14.00 και το απόγευμα 18.00 – 21.00

– Κυριακή 12/9 το πρωί 10.00 – 14.00 και το απόγευμα 18.00 – 21.00

  • Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου και ώρα 10.30, τέλεση Επιμνημόσυνης Δέησης και Κατάθεση Στεφάνου στο μνημείο της Ιωνίας, στο πάρκο Αγίου Ιωάννη.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.