Βαρύ πένθος στην ΔΙΑΣ Ν/Α Αττικής – Νεκρός αστυνομικός σε τροχαίο στην παραλιακή




Η Ανεξάρτητη Αδέσμευτη Συνεργασία Αστυνομικών (ΑΝ.Α.Σ.Α) εκφράζει την οδύνη της για τον αδόκητο χαμό του συναδέλφου Βαγγέλη Νοϊδη της ΔΙΑΣ Ν/Α Αττικής, ο οποίος έχασε τη ζωή του το μεσημέρι σε τροχαίο στην παραλιακή, στο ύψος του Αγίου Κοσμά στο ρεύμα προς Γλυφάδα.

Οι μοτοσικλετιστές της ομάδας ΔΙ.ΑΣ είχαν λάβει σήμα να μεταβούν σε πυρκαγιά που είχε ξεσπάσει σε οικόπεδο στην περιοχή. Την ώρα που έφταναν στο σημείο, έπεσε κάτω από άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες πάνω στη μοτοσυκλέτα, ένα ΙΧ, ενώ στο τροχαίο σύμφωνα με πληροφορίες, ενεπλάκη και άλλη μια μηχανή της ομάδας ΔΙΑΣ. Ο δεύτερος αστυνομικός δίνει μάχη στο νοσοκομείο για να κρατηθεί στη ζωή.

Δείτε την ανάρτηση του Γιώργου Καλλιακμάνη, προέδρου της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής:

Τι να πει κανείς αυτές τις ώρες;
Χάθηκε ένα παλικάρι της ομάδας ΔΙΑΣ Ν/Α, αφήνοντας πίσω ένα μικρό παιδί, και άλλο ένα παλικάρι μόλις 25 ετών χαροπαλευει στο Ασκληπιείο της Βούλας. Το συμβάν έγινε γιατί προσπάθησαν να φτάσουν έγκαιρα σε περιστατικό πυρκαγιάς μετά από σήμα που δέχθηκαν από το κέντρο. Τι να πεις στις οικογένειες αυτών των παιδιών και πως να τις παρηγορήσεις. Τι να πεις επίσης στους συναδέλφους μας που καθημερινά κινδυνεύουν, τραυματίζονται, σκοτώνονται υπηρετώντας τον Έλληνα πολίτη και η αποζημίωση είναι το απόλυτο τίποτα.Ο Θεός ας αναπαύσει την ψυχή του συναδέλφου μας και ας βοηθήσει ώστε να σωθεί ο άλλος συνάδελφος μας που χαροπαλευει ..



Διαβάστε Επίσης

Ένα Σχόλιο στο “Βαρύ πένθος στην ΔΙΑΣ Ν/Α Αττικής – Νεκρός αστυνομικός σε τροχαίο στην παραλιακή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.