Τι λέει ο Ανδρέας Ευθυμίου, για το κρούσμα κορωνοϊού σε γηροκομείο στο Μοσχάτο (VIDEO)
«Συναγερμός» έχει σημάνει για τους ηλικιωμένους και τους εργαζόμενους οίκου ευγηρίας στο Μοσχάτο, όπου 28χρονη εργαζόμενη βρέθηκε θετική στον κορωνοϊό. Εν τω μεταξύ, όπως δήλωσε ο δήμαρχος της περιοχής, και η μητέρα του φιλοξενείται στη δομή, ωστόσο μέχρι στιγμής δεν έχει εμφανίσει κάποιο σύμπτωμα.

Στο γηροκομείο νοσηλεύονται περίπου 70 ηλικιωμένοι και από το Σάββατο δεν επιτρέπεται σε κανέναν η είσοδος ή η έξοδος, ενώ τηρείται αυστηρό πρωτόκολλο προφύλαξης κατά της διασποράς του ιού.


Το τρίγωνο της λάσπης: Αυτοί βρίσκονται πίσω από την επιχείρηση συκοφάντησης του Ανδρέα Κονδύλη
Σχετικά με τη δημοσιοποίηση κρούσματος κορωνοϊού σε μονάδα φροντίδας ηλικιωμένων στο Μοσχάτο, ο Δήμαρχος Ανδρέας Ευθυμίου προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

«Ενημερωθήκαμε από τον ΕΟΔΥ για την ύπαρξη κρούσματος κορωνοϊού σε μονάδα φροντίδας ηλικιωμένων στην πόλη μας. Θα ήθελα να δηλώσω ότι στο Δήμο μας τηρούνται αυστηρά όλα τα πρωτόκολλα προφύλαξης κατά της διασποράς του κορωνοϊού και όσα ακούγονται για ύπαρξη πολλών κρουσμάτων είναι ανακριβή καθώς δεν στηρίζονται σε πραγματικά δεδομένα. Περιμένουμε τα αποτελέσματα των δειγματολογικών ελέγχων του ΕΟΔΥ στη μονάδα φροντίδας ηλικιωμένων ώστε να έχουμε σαφή εικόνα για την κατάσταση. Δεν εφησυχάζουμε και σε συνεννόηση με τον ΕΟΔΥ θα κάνουμε ότι είναι απαραίτητο για την προστασία της δημόσιας υγείας». 

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.