Πιο χαρούμενο και φωτεινό το 2ο Δημοτικό Παλαιού Φαλήρου




Μια νέα εικόνα για την πόλη για την περιοχή της Παναγίτσας για την γειτονιά, για τον Δήμο μας!!
Η εισήγηση του Προέδρου του Συλλόγου Γονέων Κηδεμόνων του 2ου Δημοτικού ενσωμάτωσε το όραμα γονέων και παιδιών για μια πόλη πιο όμορφη πιο φωτεινή πιο χρωματιστή πιο καλλιτεχνική.
Νιάτα φρεσκάδα χρώματα καλλιτεχνικά έργα νέων ανθρώπων εμφανίζονται σε πολλά πρώην αδιαφορα και σκοτεινά σημεία της πόλης.
Ο Σύλλογος γονέων Κηδεμόνων, η Διεύθυνση του εμβληματικου για την πόλη μας 2ου Δημοτικού σχολείου, και ο Δήμος σήμερα το πρωί είδαν ένα Δημοτικό σχολείο πιο φωτεινό πιο όμορφο πιο χαρούμενο πιο καλλιτεχνικό.!!
Η πρόταση έγινε από τον Πρόεδρο Κωνσταντίνο Κωνσταντίνου του Σύλλογου Γονέων Κηδεμόνων στον Δήμαρχο Γιάννη Φωστηροπουλο σε συνεννόηση με τον Δημοτικό σύμβουλο Κύριο Δ.Μητρελο όπου η ομάδα “Όνειρα και Χρώματα” επιμελήθηκε με νιάτα,φρεσκάδα, όρεξη, χαμόγελο, δουλειά, και πολύ χρώμα και φαντασία την αισθητική αλλαγή του σχολείου μας.
Ειδικά αξίζει να αναφερθει η διεύθυνση του σχολείου μας ο Διευθυντής κύριος Γ.Κοτζαμητελος που σε συνεχή συνεργασία με τον Σύλλογο γονέων βοήθησε με την υποστήριξη του, με την επίβλεψη αλλά και όλου του διδακτικού προσωπικού την ολοκλήρωση αυτου του ξεχωριστού έργου στο σχολείο.
Υ.Γ 1
Σημειώνεται ότι το σημερινό κυριακάτικο πρωινό ήταν ιδιαίτερο καθώς ο Δήμαρχος μας άπλος και προσιτός έφτασε με την μηχανή του, ήρθε δηλαδη στο ραντεβού μας για να δει το έργο και όλους τους συντελεστές αλλα και να δεχτεί τα πολλά συγχαρητήρια από τους περαστικούς που σταματούσαν να μιλήσουν να τον χαιρετήσουν μπροστά στον τώρα πια μεγαλύτερο χρωματισμένο “καμβά” της πόλης μας.
Υ.Γ 2
Ο πρόεδρος της σχολικής επιτροπής Δ.Μπογρης επίσης παρόν όπου αμέσως μετά τα “μπράβο” με σημειώσεις αναφέρθηκε στον Πρόεδρο για τα υπολειπόμενα σε προγράμματα για αυτό το σχολειό έργα.
Υ.Γ 3
Ξεχωριστό Ευχαριστώ στον Αντιπρόεδρο μας τον Καθηγητή Οικονομικών Λυκείου της πόλης μας κύριο Βασίλη Λουγγαρη που δεν έλειψε ούτε στιγμή από το σχολείο μας, αλλά και των απλών μελών του συλλόγου μας με πολλούς γονείς και φίλους που στήριξαν την προσπάθεια.
Υ.Γ 4
Η μεγαλύτερη όμως ικανοποίηση ήταν …αργά το βράδυ αυτών των καλοκαιρινών βραδιών που το σχολείο μεταμορφωνόταν να βλέπεις παιδάκια να τραβάνε τους γονείς από το χέρι για να τους δείξουν το σχολείο μας! ‎Konstantinos Konstantinou‎ προς Παλαιό Φάληρο



Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.