Ανακοίνωση του “ΜΕΤΕΧΩ” για τον Ασύρματο




Η μείζων αντιπολίτευση και οι συνοδοιπόροι της μέσα στην απόλυτη ένδεια επιχειρημάτων να ασκήσουν εποικοδομητική αντιπολίτευση, επιστράτευσαν το ψέμα για να δηλώσουν τη παρουσία τους.
Γνωρίζουν καλά πως το ψέμα διαχέεται γρήγορα σαν τον υδράργυρο στην κοινωνία και την δηλητηριάζει σε αντίθεση με την αλήθεια.
Αυτό έκαναν τρία χρόνια τώρα για τον Ασύρματο, πως δήθεν βρίσκεται σε μια διαρκή εκκρεμότητα.
Μας κουνούσαν διαρκώς το δάχτυλο όλοι εκείνοι που επι σαράντα Χρόνια ήταν απόντες και δεν συμμετείχαν ποτέ στους αγώνες για τον Ασύρματο.
Η απόφαση στο ΦΕΚ 1866 τεύχος Β, που δημοσίευσε η Δήμαρχος της 27ης Μαΐου 2019 ξεκαθαρίζει με απόλυτη σαφήνεια το ζήτημα, καθώς ο Ασύρματος συγκεκριμένα πλέον με Α/Α 481 και ΚΑΕΚ(050034305001_0_0) έχει συμπεριληφθεί στα πρώτα 1084 ακίνητα που εξαιρέθηκαν.
Κάποιοι κραδαίνουν μέχρι σήμερα το ΦΕΚ 1626 της 10 Μαΐου 2019 ( στο οποίο εξουσιοδοτείται ο Υπουργός Οικονομικών για την ανάκληση 1084 ακινήτων που συμπεριλαμβάνεται ο Ασύρματος) , πως δήθεν ο Ασύρματος δεν εξαιρέθηκε και την οποία όμως ο υπουργός ποτέ δεν υπέγραψε,.
Δυστυχώς γιαυτους υπήρξε και επόμενη υπουργική απόφαση 17 μέρες μετά.

Φαίνεται στην αναμπουμπούλα των δημοτικών εκλογών (26 Μαΐου 2019) τους διέφυγε η νέα απόφαση, εκτός και αν την γνώριζαν και την απέκρυπταν σκόπιμα. Και όλα αυτά μόνο για κάνουν αντιπολιτευτικό πλιάτσικο.
Εκτός αν ισχύει και μια άλλη εκδοχή, όπως την διατύπωσε πριν δυόμισι χιλιάδες χρόνια ο μεγάλος μας φιλόσοφος Δημόκριτος “Φθόνος έλκος εστί της αλήθειας”



Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.